Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'e tebrik ziyaretleri bugün de sürdü

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'e tebrik ziyaretleri bugün de sürdü.

Üniversiler ve sivil toplum kuruluşlarının yanısıra kamu kurum ve kuruluşlarından temsilciler Başkan Çelik'i ziyaret ederek 'hayırlı olsun' temennisinde bulundu.

Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Muhammed Güven ve Başhekim Prof. Dr. Kudret Doğru'nun yanısıra Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Mehmet İnbaşı ve Turizm Fakültesi Dekanı Kurtuluş Karamustafa, Başkan Çelik'i ayrı ayrı ziyaret ederek başarı dileğinde bulundu.

Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Muhammed Güven, Başkan Çelik'in üstlendiği görevin önemine vurgu yaparak, "Kayseri, önemli bir şehir. Öyle olunca da Büyükşehir Belediye Başkanlığı da önemli bir görev. Büyük bir sorumluluğun altına girdiniz. Allah kolaylık versin" dedi.

Bugün ayrıca Kocasinan Kaymakamı Ali Candan, Kardeşlik ve İyilik Platformu, Gönüllü Kültür Teşekkülleri ve Yaş Sebze ve Meyve Hali Yönetimi de Başkan Çelik'e tebrik ziyaretinde bulundu.

Hal Yönetimi Başkanı Kemal Altıntop Başkan Çelik'in yaptıklarının yapacaklarının teminatı olduğuna dikkat çekerek, "Allah kolaylık versin, zor bir yükün altına girdiniz. Ancak daha önceki çalışmalarınızdan biliyoruz, yaptıklarınız yapacaklarınızın teminatı olacaktır. Başarılarınızın devamını diliyoruz" dedi.

Başkan Çelik de şehirdeki büyümenin her alanda büyüme ile gerçekleşeceğine vurgu yaparak, "Kayseri bir esnaf şehri. Şehirdeki büyüme, her alandaki büyümeyle olur. Esnafın büyümesiyle bu şehir büyüyecek. Bu nedenle esnafımızın ihtiyaçlarının karşılanması, sıkıntılarının giderilmesi bizim öncelikli görevlerimiz arasında" diye konuştu.

Başkan Çelik ayrıca Konya Mevlana Müzesi Müdürü Yusuf Benli ve beraberindekileri de kabul etti. Müze Müdürü Benli, ziyaretin anısına Başkan Çelik'e Mevlana'nın Divan-ı Kebir'ini hediye etti.