"Edirne'den Kars'a Örnek Bir Proje"

Kayseri Milletvekili Taner Yıldız, Beydeğirmeni Projesi’nin Türkiye’ye örnek gösterildiğini açıkladı.
Yahyalı'ya Yeni Çehre

Büyükşehir Belediyesi’nce yapılacak olan Yahyalı meydan düzenleme çalışmalarının temeli törenle atıldı.
Şehrin Vitrini Yenileniyor

Başkan Çelik, Serbest Bölge’den Anbar’a kadar olan yoldaki yenileme çalışmalarını inceledi.
Ulaşım Master Planı Tamamlandı

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı’ndan bir heyet Belsin-YHT Raylı Sistem Hattı için Kayseri’ye geldi.
"Spora Ve Sporcuya Desteğimiz Sürecek"

Başkan Çelik, Spor Adamları Derneği ve Görme Engelliler Spor Kulübü yöneticileri ile görüştü.
"Toplu Ulaşımda Kalite Artıyor"

Başkan Çelik, Halk Otobüsçüleri Odası’nın Başkan ve Yöneticileriyle görüştü.
"Festivallere Destek Olacağız"

Başkan Mustafa Çelik, milli bağları güçlendiren organizasyonların içinde olacaklarını söyledi.

"Et Üreticileri İçin En Büyük Yatırım"

Başkan Çelik, Kırmızı Et Üreticileri Birliği Yöneticilerine Beydeğirmeni Projesi’ni anlattı.
KANKA Büyükşehir'de

Kansere Karşı Birlik Derneği Yönetimi Başkan Çelik’i ziyaret etti.
Büyükşehir Finalde

Kayseri Büyükşehir Belediyesi yapmış olduğu başarılı çalışmalara web sitesini de ekledi.
"Gazi Millet, Güçlü Devlet"

Başkan Çelik, Gaziler Günü mesajında şehitlik ve gaziliğin sadece bu dünyada değil ebedi alemde de en büyük onur kaynağı olduğunu söyledi.
Aydın Şehrin Aydınlık Yolu

Başkan Çelik, Kuzey Çevre Yolu’nun aydınlatılması projesinin şalterine bastı ve bu projenin şehrimizdeki uyum kültürünün bir sonucu olduğunu söyledi.
Kayseri Ve Türkiye'nin Yeni Üretim Merkezi

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, hafta sonu temeli atılan Beydeğirmeni Besi Bölgesi’nin Kayseri’nin geleceği için atılmış en önemli adımlardan biri olduğunu söyledi. Başkan Mustafa Çelik, Kayseri ve Türkiye’nin en büyük hayvancılık üretim merkezini şehrimize kazandıracaklarını kaydetti.
"Üreten Herkesin Yanındayız"

Başkan Çelik, Ahilik Haftası’nda esnaf ve sanatkarlarla görüştü.
"Geleceğimize Yatırım En Önemli Görevimiz"

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, 2017-2018 eğitim ve öğretim yılının hayırlı olması temennisinde bulundu.
Örnek Yatırım, Model Tesis

Büyükşehir Belediyesi, Beydeğirmeni Toplu Besi Bölgesi’nin ardından örnek bir yatırımı daha Kayseri’ye kazandırıyor. Felahiye Toplu Ahır Projesi’nin temeli törenle atıldı.
Dev Yatırımın Temelleri Atıldı

Büyükşehir Belediyesi Kayseri’nin geleceğine yapılmış en büyük yatırımlarından birisini şehrimize kazandırıyor.
"Kayseri'den Hiçbir Şeyi Esirgemeyeceğiz"

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, Başkan Çelik’i ziyaret etti.
Büyükşehir Sporun ve Sporcunun Yanında

Büyükşehir Belediyesi’nin Amatör Spora Malzeme Dağıtım Töreni ve 2017-2018 Amatör Futbol Ligi Sezon Açılışı Sümer Spor Tesisleri’nde yapıldı.
Büyükşehir'den Dolandırıcı Uyarısı

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, belediyenin ya da belediye bürokratlarının ismini kullanarak dolandırıcılık yapan kişilere karşı vatandaşları bir kez daha uyardı.
Üreten Kayseri'ye Dev Yatırım

Büyükşehir Belediyesi Avrupa’nın en büyük toplu besi bölgesi olacak olan Beydeğirmeni Projesi’nin temelini atıyor.