Büyükşehir Belediyesi Kışa Hazır

Kayseri Büyükşehir Belediyesi kış mevsiminde olumsuz hava koşullarına karşı 269 kişilik ekip oluşturdu.
Büyükşehir'den "P Plaka" İhalesi

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından açılan 200 adet personel servis aracına ilişkin “P plaka” ihalesi yapıldı.
Vadi İstanbul'da "Kayseri Rüzgarı" Esti

Başkan Büyükkılıç’ın başlattığı tanıtım hamlesi hız kesmeden devam ediyor.
"Her Türlü Fedâkarlığı Yapacağız"

Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Savruk engelli dernekleri ve özel öğrencilerle bir araya geldi.
KAYMEK'ten "Engellilerin Hakları" Programı

Kayseri Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki Kayseri Meslek Eğitim ve Kültür A.Ş. (KAYMEK) 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla  ‘Engellilerin Hakları’ adlı bir program düzenledi.
Başkan Büyükkılıç Kardeş Şehir Artuklu'da

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, kardeş şehir oldukları Mardin’in Artuklu ilçesinde incelemelerde bulundu.
"Kayak Sezonunu Açıyoruz"

Başkan Büyükkılıç, Erciyes’te incelemelerde bulundu.
"Pastırma Kayseri'de Yenir"

Başkan Büyükkılıç, pastırma denilince Kayseri’den başka bir ilin akla gelemeyeceğini söyledi.
"Gönüllerde Engel Olmasın"

Başkan Büyükkılıç, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü mesajında her insanın gönlüne girmek için çalıştıklarını söyledi.
Dünyanın En Kaliteli Dağı Erciyes

Geçen yıl alınan kalite belgelerine yenileri eklendi ve Erciyes TSE-ISO 10002 ve IQNet Belgesini alan dünyadaki ilk ve tek dağ oldu.
Başkan'dan İlgi, Öğrencilerden Sevgi

Başkan Büyükkılıç, İstikbal Özel Eğitim Meslek Okulu’nu ziyaret etti.
Genel Başkanlar Büyükşehir'de

HAK -İŞ Konfederasyonu Genel Başkanı Mahmut Arslan ile HAK- İŞ’e bağlı sendikaların genel başkanları Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ı ziyaret ettiler.
"Medeniyetlerin Getirdiği Zenginlikleri Yaşıyoruz"

Başkan Büyükkılıç, Kayseri SMMM Odası’nın ev sahipliğinde yapılan Anadolu Odaları Platform Toplantısı’na katıldı.
e38 İle Kayseri Kazanacak

Başkan Büyükkılıç, yerel kalkınmada önemli bir proje olan e ticaret projesini kamuoyuna açıkladı.
Büyükşehirin Bütçesi 1 Milyar 350 Milyon TL

Kayseri Büyükşehir Belediye Meclisi gündeminde bulunan konuları karara bağlamak üzere toplandı.
Kayseri Belediyeciliği Türkiye'ye Örnek

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Özhaseki, Başkan Büyükkılıç’ı ziyaret etti.
"Herkes Kayseri'ye Hoşgörünün Merkezi Diyecek"

Başkan Büyükkılıç, Kayseri Film Festivali’nin açılış programına katıldı.
Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ni Kayseri Aydınlatacak

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nin elektrik ihalesini Kayseri Elektrik Perakende Satış A.Ş. (KEPSAŞ)’ın kazandığını açıkladı.
Bir Alışverişten Daha Fazlası

Başkan Büyükkılıç, yerel kalkınmada önemli bir projesi olan e ticaret projesini yarın açıklayacak.
Büyükşehir Zabıtadan Kesintisiz Denetim

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Zabıtası servis araçları ile ticari taksiler üzerindeki denetimlerini aralıksız sürdürüyor.
Anayurt Raylı Sistem Hattı İçin Önemli Adım

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, İstanbul’da yapılan İslam İşbirliği Teşkilatı’nın toplantısına katıldı ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda Talas-Anayurt Raylı Sistem Hattı için İslam Kalkınma Bankası ile anlaşma imzalandı.