"Kayserispor'a ve Şehrimize Sahip Çıkacağız"

Başkan Büyükkılıç’ın da katılımıyla yapılan Kayserispor zirvesinde 30 Kasım’daki kongrenin Başkan Adayı belirlendi.
Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı'ndan Duyuru

14/05/2018 tarih ve 2018/222 sayılı Kayseri Büyükşehir Belediyesi Meclisi Kararınca yürürlüğe giren Yağlı Kanal-Baca Temizleme ve Denetim Yönetmenliği hükümlerince Kayseri il sınırları içinde doğalgaz kullanılan cihazların; bacalarının temizliği, denetimi ve bakımı yerel gaz dağıtım şirketinin sorumluluğundadır.
TBMM Komisyonu Büyükşehir'de

Başkan Büyükkılıç, özel çocuklara yönelik hizmetlerle ilgili bilgi verdi.
Pınarbaşılı Muhtarlardan Başkan Büyükkılıç'a Teşekkür

Pınarbaşılı muhtarlar Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ı ziyaret ederek ulaşımın olmadığı mahallelere ulaşımın sağlanmasından dolayı teşekkür ettiler.
Kayak Sezonu İçin Karlama Başladı

Aralık ayında kayak sezonunun açılması için gece gündüz çalışılıyor.
"Kayseri'yi Ziyaret Etmek Harika"

Avusturalya Büyükelçisi Brown, Başkan Büyükkılıç’ı ziyaret etti ve Kayseri’de olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Önemli Keşfi Başkan Büyükkılıç Açıkladı

Türkiye’nin en büyük yer altı şehri Büyük Bürüngüz’de bulundu.
Başkan Büyükkılıç'tan Okumaya ve Eğitime Destek

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, KAYMEK İhtisas Merkezi’ni ziyaretinde eğitime verdikleri önemi vurgulayarak KAYMEK’in eğitim hizmetlerinin artarak devam edeceğini belirtti.
Başkan'dan Cumhurbaşkanı'na İkram

Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin geçen hafta düzenlediği Gastronomi Turizmi Çalıştayı ile bir kez daha gündeme getirilen Kayseri’nin lezzetleri, Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç tarafından Ankara’ya da taşındı.
KAYMEK Hayat Veriyor

Sanat ve mesleki eğitimde Anadolu’nun markası olan KAYMEK, sosyal sorumluluk projeleriyle de dikkat çekiyor.
"Turist Dostu Taksi" Eğitimi Başladı

Kayseri Büyükşehir Belediyesi iştiraki olan Erciyes A.Ş. ile İl Kültür Turizm Müdürlüğü ve Şoförler Odası arasında yapılan protokol çerçevesinde ‘Turist Dostu Taksi’ eğitim programı başladı
Başkan Büyükkılıç'ın Ankara Temasları

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Ankara’da Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla yapılan AK Parti’nin genişletilmiş il başkanları toplantısına katıldı.
Kayseri'de Turizm Eğitimi

Kayseri Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde yapılan çalışmalarla her yönüyle turizm şehri olma hedefindeki Kayseri’de esnafa yönelik de eğitimler yapılıyor.
"Gitmediğimiz Yer, İlgilenmediğimiz İş Yok"

Başkan Büyükkılıç, MÜSİAD Kayseri Şubesi üyeleriyle bir araya gelerek, Büyükşehir Belediyesi’nin projelerinden bahsetti.
"Tek Belediye Anlayışı İle Çalışıyoruz"

Başkan Büyükkılıç, 2020 yılında Melikgazi bölgesine yapılacak olan çalışmalarla ilgili bir toplantı gerçekleştirdi.
Gastronomi Turizmi Çalıştayı'na Tam Not

Tüm katılımcılar çalıştaydan ve Kayseri’den memnuniyetlerini dile getirdiler.
Lezzetler Diyarı Güzel Kayseri

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Gastronomi Turizmi Çalıştayı, Kayseri’nin en önemli zenginliklerinden olan mutfağını Türkiye ve dünya gündemine taşıdı.
"Kayseri'nin Tatları Bir Başka Güzel"

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Gastronomi Turizmi Çalıştayı, gastronomi yazarları ve şefler tarafından büyük ilgi gördü. Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, çalıştaya il dışından katılan misafirleri ile Erguvan Tesisleri’nde bir araya gelerek Kayseri mutfağının eşsiz olduğunu belirtti.
Gastronomi Turizmi Çalıştayı Başladı

Kayseri’de turizmin çeşitlendirilmesi için çok önemli bir atılım olan balon turizminin başladığı günde bir başka önemli çalışma olan Gastronomi Turizmi Çalıştayı başladı. Çalıştayın açılışında konuşan Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kayseri’nin turizmde en önde olması için çalıştıklarını söyledi ve “Bunu elbirliğiyle başaracağız” dedi.
Kayseri Turizmi İçin Havalı Hizmet

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri’yi her yönüyle turizm kenti yapma çalışmalarına önemli bir hizmeti ekledi. Başkan Büyükkılıç’ın yoğun çalışmaları sonucu Soğanlı bölgesinde de balon turizmi başladı ve ilk uçuş sabahın erken saatlerinde yapıldı. İlk uçuşa Başkan Büyükkılıç da katıldı.
Kadim Şehirde Medeniyetler Konseri

Büyükşehir Belediyesi kültür sanat etkinlikleri çerçevesinde Kayseri’ye gelen Antakya Medeniyetler Korosu, Şehir Tiyatrosu’nda muhteşem bir konser verdi.