Gastroantepfest'te Kayseri Rüzgarı

Başkan Büyükkılıç Gaziantep’te düzenlenen Gastoantepfest’e katıldı.
"Birlikteliğimiz, Gücümüzün Kaynağıdır"

Başkan Büyükkılıç’ın eşi Dr. Necmiye Büyükkılıç, Şehir Protokolünün eşlerine KAYMEK’i anlattı.
Büyükşehir'de Sağlık Turizmi Değerlendirdi

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu’nda 2’ncisi düzenlenen “Türkiye ve Dünya’da Sağlık Turizmi” konulu Bilgilendirme toplantısı yapıldı.
Büyükşehir'den Amatör Spora Malzeme Desteği

Başkan Büyükkılıç, 96 amatör kulübe yapılan malzeme desteğinin süreceği müjdesini de verdi.
Başkan Büyükkılıç İncesu Üzüm Festivali'ne Katıldı

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, 26’ncısı düzenlenen festivalde, “Üzüm yiyeceksen İncesu’da yiyeceksin” dedi.
"Şehrin Girişi Çiçek Gibi Olmalı"

Başkan Büyükkılıç, asfalt yenileme çalışmaları süren Osman Kavuncu Bulvarı’nda incelemelerde bulundu.
Başkan Büyükkılıç'tan Sporun Kalbine Ziyaret

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç Büyükşehir Belediyesi iştiraki olan Spor A.Ş.’yi ziyaret etti.
Külliye Dönüşü Başkanlar Zirvesi

Başkan Büyükkılıç, Melikgazi, Kocasinan, Talas ve Hacılar Başkanları ile toplantı yaptı.
Büyükşehir, Talas Bulvarı'nda Çalışacak

Kayseri Büyükşehir Belediyesi asfaltlama çalışmalarıyla yolların konforunu artırmaya hız kesmeden devam ediyor.
Başkan Büyükkılıç'ın Ankara Trafiği

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde yapılan Büyükşehir Belediye Başkanları Zirvesi için gittiği Ankara’da Kayseri ile ilgili önemli görüşmeler yaptı.
Büyükşehir Başkanları Adına Başkan Büyükkılıç Konuştu

Türkiye, Cumhurbaşkanlığı’nda yapılan Büyükşehir Belediye Başkanları zirvesinin detaylarını Başkan Büyükkılıç’tan öğrendi.
Her Şey Çocuklarımız İçin

Büyükşehir Belediyesi Zabıtası, okulların açıldığı ilk günden itibaren okul servislerine yönelik başlattıkları denetimleri sürdürüyor.
Başkan Büyükkılıç, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde

Başkan Büyükkılıç, Ankara’da Cumhurbaşkanımız Erdoğan’ın Büyükşehir Belediye Başkanları ile yaptığı toplantıya katıldı.
Kayseri'nin Bilimsel Alt Yapısına Vurgu

Kayseri Büyükşehir Belediyesi ve TÜBİTAK tarafından düzenlenen TÜBİTEM 2019 Konferansı başladı.
"Kayseri'nin Tarihi Yeniden Yazılıyor"

Başkan Büyükkılıç, Taşhan’daki fosil kazılarıyla ilgili açıklamalarda bulundu.
85 Ülkeden 250 Gazeteci Geliyor

Ülkemizde yapılacak olan Dünya Rus Medya Kongresi’nin programına Kayseri de alındı.
32 Ayda 400 Bin Ziyaretçi

Başkan Büyükkılıç, Kayseri Bilim Merkezi’nin çocukların ve gençlerin bilime yönelmesi için önemli bir işlev gördüğünü söyledi.
Sporu Sevdiren Büyükşehir

Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş.’nin yapmış olduğu etkinliklere 452 bin kişi katıldı.
"Hesabı Olmayana Allah Yardım Eder"

Başkan Büyükkılıç, AK Parti İl Başkanlığı’nın Melikgazi’de düzenlediği Vefa Buluşmalarına katıldı.
Büyükşehir'de Oy Birliği

Kayseri Büyükşehir Belediye Meclisi gündemindeki konuları görüşmek üzere toplandı.
Başkan'dan Eğitime Tam Destek

Başkan Büyükkılıç, yeni eğitim ve öğretim yılının açılışı nedeniyle düzenlenen törene katıldı.