Büyükşehir'den Arsa İhalesi

Kayseri Büyükşehir Belediyesi yatırımcılar için cazip arsalar üretmeye devam ediyor.
Büyükşehir'den Kiralama İhalesi

Büyükşehir Belediyesi iş makinesi kiralama ihalesi yaptı. Kazıcı ve yükleyici kepçe kiralama ihalesine iki firma katıldı.
Çocuklar İçin İki Oyun

Büyükşehir Belediyesi sömestr tatiline giren çocuklara hafta sonu iki ayrı karne hediyesi verdi.
Neşet Ertaş Anıldı

Bozkırın Tezenesi Neşet Ertaş, Büyükşehir Belediyesi kültür sanat etkinlikleri ile anıldı.
Kesintisiz Yağışa Kesintisiz Müdahale

Gece başlayan ve gün boyunca devam eden yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle yaşanan olumsuzlukların giderilmesi için Büyükşehir Belediyesi ekipleri kesintisiz çalışıyor.
Engelli Dostu Büyükşehir

Başkan Çelik, engellilere her alanda destek vermeye devam ediyor.
Büyükşehir İtfaiyesi Seferber Oldu

Kayseri’de hızı saatte 100 kilometreyi aşan fırtına nedeniyle Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri çok sayıda olaya müdahale etti.
Halef-Selef'ten Başkan Çelik'e Ziyaret

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Kayseri Şubesi’nin Başkanı ve Genel Kuruldaki Başkan Adayı Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik’i ziyaret etti.
Büyükşehir Uyarıyor

Erciyes’te yoğun kar yağışı ve tipi beklentisi nedeniyle Büyükşehir Belediyesi’nden bir açıklama yapıldı. Açıklamada Erciyes’teki mekanik tesislerin kapalı olacağı da belirtildi.
Büyükşehir İle Hayırseverlerden Önemli Protokol

Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Ocak ayı toplantısında hayırseverlerle yapılan ve yapılacak olan iki önemli protokol de gündeme geldi.
İstikbal Mobilya Kayserispor'a Beş Yıldızlı Tesis

Kayserispor’a isim sponsorluğu anlaşmasının imzalandığı tören, Büyükşehir Belediyesi’nin tamamladığı yeni tesis binasında yapıldı.
Çocuk Tiyatroları Devam Ediyor

Büyükşehir Belediyesi Ocak ayında da çocukları üç ayrı oyunla buluşturuyor.
Gençlik Merkezi Buluşmaları

Büyükşehir Belediyesi’nin daha donanımlı gençler yetiştirmek için kurduğu Talas Gençlik Merkezi, tecrübe paylaşımı programlarını sürdürüyor.
Amerikalı Yazarlardan Erciyes'e Tam Not

Amerika’daki gazete ve internet sitelerinin seyahat yazarları Erciyes’i ziyaret ettiler.
Bilim Merkezi İle 100 Saat Astronomi

50 farklı ülkede gerçekleştirilen Astronomi Günleri kapsamında Kayseri Bilim Merkezi’nde de birbirinden farklı etkinlikler vardı.
Kent Korosu'ndan Harika Konser

​Büyükşehir Belediyesi kültür sanat etkinlikleri çerçevesinde Kent Korosu sahne aldı.
Spor A.Ş. İl Birincisi

Kayseri Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki Spor A.Ş. Gençlik ve Spor Kulübü, birçok branşta olduğu gibi kayakta da şampiyonlar çıkarmaya devam ediyor.
Geleceğin Yöneticileri

Büyükşehir Belediyesi, Talas Gençlik Merkezi’nde Kayseri ve Türkiye’nin geleceğine etki edecek gençler yetiştiriyor.
"Gazeteciler Zor Zamanda Devletimizin Yanında Oldular"

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Kayseri Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaretinde Kayseri basınının her zaman devletin yanında olduğunu belirtti ve 15 Temmuz sonrası sergilenen tutumu örnek gösterdi.
Büyükşehir Kesintisiz Çalışıyor

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, yoğun kar yağışı nedeniyle kapanan yolların açılması için gece boyunca kesintisiz çalıştı.