"Sahabiye Bizim Prestij Projemiz"

Başkan Büyükkılıç, Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi’nde kat karşılığı iki ayrı ihale yapacaklarını açıkladı.
"Bu Şehir Hepimizin"

Başkan Büyükkılıç, ilçe belediye başkanları ve esnaf temsilcileri ile bir toplantı yaptı.
"Yatırımcının En Güvenilir Limanı Kayseri'dir"

Başkan Büyükkılıç, Endonezya’nın Ankara Büyükelçisi Iqbal ile görüştü.
Büyükşehir'den Çevre Düzenlemesi İhalesi

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, hafta başında trafiğe açılan Terminal Katlı Kavşağı’nda çevre düzenlemesi yapacak.
Bilim ve Teknoloji Konferansı Kayseri'de Yapılacak

Kayseri Bilim Merkezi, önemli bir konferansa hazırlanıyor. 11-12 Eylül tarihlerinde Kayseri’de yapılacak olan Türkiye Bilim ve Teknoloji Merkezleri Konferansı, Kayseri Büyükşehir Belediyesi ve TÜBİTAK işbirliği ile yapılacak.
Büyükşehir Zabıtası'ndan Dilenci Operasyonu

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Zabıtası koordinasyonunda Dilenci Toplama Ekibi oluşturuldu.
"Gazi Meclisi Kayseri'den Selamlıyorum"

​Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Erciyes Üniversitesi ve Kayseri Üniversitesi tarafından düzenlenen konferansta 15 Temmuz’da hainlerin Türkiye Büyük Millet Meclisi’ni de hedef almalarının anlamlı ve önemli olduğunu belirtti.
"Keykubadiye Sarayı Şehrimiz İçin Çok Önemli"

Başkan Büyükkılıç, Büyükşehir Belediyesi’nin de desteklediği Keykubadiye Sarayı’nın kazı çalışmalarını yerinde inceledi ve kazı süresinin artırılmasını istedi.
Büyükşehir'den Sarız'a 10 Günde Rekor Yol

Sarız ve Pınarbaşı ilçelerine giden Başkan Büyükkılıç, Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan ve Sarız’dan Göksun Yoluna bağlantıyı sağlayan yolda incelemelerde bulundu.
"15 Temmuz 2. Kurtuluş Savaşıdır"

Başkan Büyükkılıç, Erciyes Üniversitesi tarafından düzenlenen 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü programına katıldı.
"Kayseri Olarak Şanslı Ve Avantajlıyız"

Başkan Büyükkılıç, Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Karaca ve Kayseri Otobüsçüler Esnafı Odası Yönetimi ile bir süre görüştü.
"Basın Kuruluşları Kayseri'nin Sesi Oldu"

Başkan Büyükkılıç, Kayseri Gazeteciler Cemiyeti’nin Büyükşehir Belediyesi Sergi Salonu’ndaki 15 Temmuz Sergisi’nin açılışına katıldı
Vatan Milletin, İrade Milletin

Başkan Büyükkılıç, 15 Temmuz nedeniyle Cumhuriyet Meydanı’nda yapılan programa eşi Necmiye Büyükkılıç ile katıldı ve gecenin geç saatlerine kadar Cumhuriyet Meydanı’nda kaldı.
Demokrasi Tarihimizde 15 Temmuz'un Yeri

Başkan Büyükkılıç, üzerinde bulunduğumuz coğrafya ile ilgili oyunlara karşı uyanık olmamız gerektiğini söyledi.
Milli Mücadelenin 100.Yılında Kayseri

Başkan Büyükkılıç, halkın iradesinin karşısında kimsenin duramayacağını söyledi
15 Temmuz'da 25 Milyon TL'lik Yatırım

Başkan Büyükkılıç, Terminal Katlı Kavşağı’nın trafiğe açılışında dedikoduların değil yatırımların konuşulmasını istedi.
Danışma Meclisi'nde Büyükşehir Projeleri

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, AK Parti Kocasinan Teşkilatının Danışma Meclisi Toplantısı’nda önemli projelerle ilgili açıklamalarda bulundu
"Şehrimiz İçin Bir Ve Beraberiz"

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, birlik beraberlik içinde ve istişare ile şehri yönetmek için sık sık ilçe belediye başkanları ile bir araya gelmeye devam ediyor. Başkan Büyükkılıç; Melikgazi, Kocasinan ve Talas Belediye Başkanları ile bir toplantı yaptı.
Yüzde 100 Doğal Ürünler Bu Pazarda

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından Anadolu Harikalar Diyarı yanında yapılan Doğal Ürünler Bahçesi ve Pazarı’nda yeni sezonun ilk pazarı kuruldu.
Paleontoloji Bilimi Kayseri'yi İnceliyor

​Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin desteğiyle Taşhan Bölgesinde yapılan kazı çalışmaları Paleontoloji Bilimi açısından dikkat çekici veriler sundu.
"Türk Milleti Her Zoru Aşar Ve Bağımsızlığı İçin Yaşar"

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle yaptığı açıklamada Türk Milleti’ni bölme arzusu taşıyanların hiçbir zaman amacına ulaşamayacağını söyledi.