"Gelibolu'dan Mektuplar" Sahneler

Büyükşehir Belediyesi kültür sanat etkinlikleri Çanakkale Zaferi’nin 102. Yıldönümüze özel bir etkinlikle devam etti.
Fotoğraf Eğitimi Soğanlı'da Yapıldı

Büyükşehir Belediyesi'nin her ay gerçekleştirdiği Profesyonel Fotoğraf Eğitimi ve Uygulama Gezisi bu ay ikinci kez gerçekleştirildi
Büyükşehir İle Sağlık İçin Spor

Büyükşehir Belediyesi, sporu bir yaşam kültürü haline getirmek için çalışmalarını sürdürüyor.
Pınarbaşı ve Sarız'da Halkla Buluşuldu

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki ile Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik Sarız ve Pınarbaşı ilçelerinde düzenlenen programlara katılarak halkla buluştu.
"Mehmetçik Aşkı, Akif İle İfade Edilebilir"

Prof. Dr. Mehmet Çelik ve Bekir Develi, Mehmet Akif’i anlattı.
Bakan ve Başkan Yeşilhisar'da

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki ile Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Yeşilhisar ve mahallelerinde bir dizi toplantıya katıldı.
"İnsanlık İslam'la Buluşmalı"

Gazeteci -Yazar Ahmet Taşgetiren Büyükşehir Belediyesi’nin toplantısında konuştu
"Kayseri Tarihinin En Büyük Yatırımlarını Yapıyoruz"

​Başkan Çelik, Yahyalı’daki “Evet” Mitinginde Kayseri’ye ve Yahyalı’ya yapılan hizmetleri anlattı
"Kayseri Beni Büyüledi"

​Slovakya Büyükelçisi, Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret etti.
Temeller Atılıyor, Yatırımlar Sürüyor

​Büyükşehir Belediyesi’nin yaptıracağı 120 yataklı Güreş Eğitim Merkezi’nin temeli törenle atıldı.
Büyükşehir'in İlçelere Yatırımı Sürüyor

Başkan Çelik, Pınarbaşı ilçesine yapılacak kadın ve gençlik merkezinin temelini 25 Mart’ta atacak
Ata Sporuna Büyük Yatırım

Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak olan 120 yataklı güreş eğitim merkezinin temeli 24 Mart Cuma günü atılacak.
"Gönlü Erciyes Kadar Yüce Bir İnsandı"

Başkan Çelik, 10 yıl önce kaybettiğimiz Kadir Has’ın şehrimiz ve ülkemizin yetiştirdiği örnek insanlardan birisi olduğunu söyledi
"15 Temmuz Zaferini 16 Nisan'da Taçlandıracağız"

Başkan Çelik, Sivil Dayanışma Platformu üyeleriyle yaptığı görüşmede 16 Nisan’la ilgili önemli açıklamalar yaptı
Hayvancılıkta Önemli Adım

Beydeğirmeni Toplu Besi Bölgesi Projesiyle ilgili çalıştay yapıldı.
Fotoğrafçılar Bağ Evlerini Çekti

Büyükşehir Belediyesi'nin her ay gerçekleştirdiği Profesyonel Fotoğraf Eğitimi ve Uygulama Gezisi devam ediyor.
Vali ve Başkan Kayserigaz'da

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Vali Süleyman Kamçı ile birlikte Kayserigaz’ı ziyaret etti.
KCETAŞ Genel Kurulu Yapıldı

Kayseri ve Civarı Elektrik Türk A.Ş.  (KCETAŞ) olağan genel kurulunu yaptı.
Büyükşehir'den İncesu'ya Önemli Yatırım

Büyükşehir Belediyesi, 10 ilçede geçen yıl tamamlayarak hizmete açtığı Kadın ve Gençlik Merkezlerinden bu yıl İncesu ve Pınarbaşı ilçelerine de yapacak.
Şehir Akademi'den Bilgi Seminerleri

Büyükşehir Belediyesi Stratejik Araştırma Merkezi (BÜSAM) bünyesindeki Şehir Akademi’de Bilgi Seminerleri başladı.