Anayurt Hattının İhale Süreci Başlıyor

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, en konforlu ulaşım sistemi olan raylı sistem ağına yeni bir halka daha ekliyor.
KAYMEK'ten Eğitim Semineri

Sanat ve mesleki eğitimde Anadolu’nun markası haline gelen KAYMEK, eğitim kalitesini artırmak için hizmet içi eğitim seminerlerini de sürdürüyor.
Anayurt Raylı Sistem Hattı İçin Sona Gelindi

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak olan Talas-Anayurt Raylı Sistem Hattı’nın finansmanı için İslam Kalkınma Bankası ile detaylı bir toplantı gerçekleştirildi.
Yazarlardan Başkan Çelik'e Teşekkür

Türkiye Yazarlar Birliği Kayseri Şubesi’nin yeni yönetimi Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik’i ziyaret etti.
Okçulukta Bir Başarı Daha

Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş. bünyesindeki okçularımız katıldıkları şampiyonalardan madalyalarla dönmeye devam ediyor.
Meclis Üyesinden Kimsesizler Yararına Sergi

Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Suna Çakır, kimsesiz çocuklar yararına resim sergisi açıldı.
Sur İçi Kentsel Gelişim Meclis Gündeminde

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, şehrin tarihi dokusunu da ortaya çıkaracak olan önemli bir kentsel dönüşüm projesine daha başlıyor.
"Kayseri'nin Gelişmesinin Birebir Şahidiyim"

Macaristan’ın Ankara Büyükelçiliği görevini devreden Gabor Kıss veda ziyaretleri kapsamında Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa çelik’i ziyaret etti.
KAYMEK'ten "Robotik Kodlama Şenliği"

Sanat ve mesleki eğitimde Anadolu’nun markası olan KAYMEK ilçelerde de çok başarılı çalışmalara imza atıyor.
Yazarlık Okulu Başladı

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, kültür ve sanata her alanda destek vermeye devam ediyor.
Kayseri Turizmin De Merkezi

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Erciyes’e yapılan yatırımların karşılığını almaya başladıklarını belirtti.
Anadolu Aslanları Büyükşehir'de

Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) Genel Başkanı Orhan Aydın ve yönetim kurulu üyeleri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik’i ziyaret etti.
Tatili Bilimle Geçirdiler

Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin TUBİTAK ile birlikte şehrimize kazandırdığı Kayseri Bilim Merkezi, sömestr tatilinde de büyük ilgiyle karşılaştı.
KAYMEK'ten Çölyak Semineri

Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki KAYMEK, sanat ve mesleki eğitim kurslarının yanı sıra sağlıklı bir toplum için de çalışıyor.
Şehir Akademi'de Yeni Dönem Başlıyor

​Büyükşehir Belediyesi’nin şehrin düşünce ve fikir hayatı için kurduğu Büyükşehir Belediyesi Stratejik Araştırma Merkezi (BÜSAM) bünyesindeki Şehir Akademi’de bahar dönemi başlıyor.
Büyükşehir'den Sürücülere Uyarı

Büyükşehir Belediyesi Erkilet Bulvarı ile Mustafa Kemal Paşa Bulvarını bağlayan Kardeş Şehitler Caddesi’nde asfaltlama çalışması yapacak.
"Düşünen Şehir" Dergisinin Yeni Sayısı Çıktı

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, iki önemli dergiyle şehrin kültür hayatına katkılar sunmaya devam ediyor.
Toplu Taşımada Rekor Kırıldı

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Ulaşım A.Ş. tarafından yürütülen toplu taşıma hizmetinde 2018 yılında rekorlar kırıldı.
Sosyal Yaşam Merkezleri Eğitimin De Merkezi

Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçelere ve bazı mahallelere kazandırılan sosyal yaşam merkezleri aynı zamanda eğitimin de merkezi oldu.
Dua Alan Projenin Yenisi Yapılıyor

Büyükşehir Belediyesi’nin gönüllere dokunan hizmetlerinden birisi olan engelsiz çocuk evlerinin sayısı artıyor.
Gazeteciler Erciyes'te Buluştu

Erciyes, 30 ilin gazetecilerine ve Kayseri Gazeteciler Cemiyeti’nin Geleneksel Gazetecilik Yarışması Ödül Töreni’ne ev sahipliği yaptı.