"Kayseri İçin Daha Yürüyecek Çok Yolumuz Var"

Başkan Büyükkılıç, 31 Mart seçimlerinin 1. yılında mesaj yayımladı.
Sağlık İçin Evde Kal

Kayseri Büyükşehir Belediyesi sosyal izolasyona uyulması ve Kayseri Pandemi Kurulu’nun kararlarına riayet edilmesi için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
Başkan Büyükkılıç KASKİ'de Toplantı Yaptı

Genel Müdür ve yöneticilerle çalışmaları değerlendirdi.
Başkan Büyükkılıç 5 Maaşını Bağışladı

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Türkiye’de bugüne kadar başlatılan en önemli ve en anlamlı kampanyalardan birisi olan Milli Dayanışma Kampanyası’na destek verdi.
Başkan Büyükkılıç'tan "Su" Açıklaması

Su ücretlerindeki 2020 yılı fiyat güncellemesi Temmuz ayına kadar ertelendi.
Başkanların "Sağlık" Zirvesi

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, koronavirüs salgınının önlenmesi ve alınan tedbirlerle ilgili belediye başkanları ile bir toplantı yaptı.
Virüse Karşı İki Önemli Toplantı

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, koronavirüs tehdidi nedeniyle genişletilen önlemler için iki önemli toplantıya katıldı.
Karantinadaki Umrecilerden Dua ve Alkış

Umreden döndükten sonra koronavirüs endişesi nedeniyle Hunat Hatun Yurdu’na getirilerek karantinaya alınan Umreciler alkış ve dualarla teşekkür ettiler.
Toplu Ulaşıma Sosyal Mesafe Ayarı

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, koronavirüs tehdidi nedeniyle hayatın her anında uyulması gereken sosyal mesafe için toplu ulaşımda da düzenlemeler yaptı. Buna göre raylı sistem ve otobüslerde aralıklı oturma düzenine geçildi.
Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nden Kat Karşılığı İhale

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen  Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi’nin birinci etap ikinci kısımda yer alan 2 blok için 7 Nisan Salı günü saat 10.00’da ihale yapılacak.
Büyükşehir Ekipleri Sağlık İçin Görevde

Büyükşehir Belediyesi’nin dezenfeksiyon çalışmaları eczanelerde devam ediyor.
Evde Kal Kayseri

Büyükşehir Belediyesi, koronavirüs salgınının önlenmesi için trafik ışıkları ve dijital yön levhalarıyla da uyarıyor.
Hamdi Elcuman'ın Acı Günü

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Hamdi Elcuman, annesini kaybetti.
"Ulu Çınarlar Dua Kaynağımız"

Başkan Büyükkılıç, yaşlılarımızın koronavirüsten korunması için her türlü önlemi aldıklarını söyledi.
Evinde Hareket Var, Evde Kal

Başkan Büyükkılıç, uzaktan eğitimin yanına uzaktan sporu da eklediklerini belirtti.
KOVİD-19 İçin Görev Başındalar

Kayseri Büyükşehir Belediyesi koronavirüs (Kovid-19) tehdidiyle birlikte yoğunlaştırdığı dezenfekte çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.
Kütüphanelere Evinizden Bağlanın

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, koronavirüs önlemleri nedeniyle kapalı bulunan kütüphaneleri e kitaplarla şehrin her köşesine taşıyor.
Büyükkılıç, TBB Encümenine Telekonferansla Katıldı

Başkan Büyükkılıç, koronavirüs tedbirlerine uyanlara ve sağlık ordusu mensuplarına teşekkür etti.
Büyükşehir'den Evlere Servis

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, sosyal güvencesi olmayan ve yalnız yaşayan ulu çınarlara yönelik hizmetlerini artırdı.
Büyükşehir Bilgilendiriyor

Esnafa eldiven ve maske takılması sağlanıyor, Cumhuriyet Meydanı’ndaki yaşlıların evlerine gitmesi tavsiye ediliyor.