Büyükşehir'den Dünya Rekoru

Dünyanın en büyük lale peyzajlı bayrağı Kayseri’de yapıldı.
Rekor Bayrak İlham Verdi

Büyükşehir Belediyesi’nin Cumhuriyet Meydanı’nda yaptığı lale peyzajlı dünyanın en büyük bayrağı her kesimden büyük ilgi görmeye devam ediyor.
"Uluslararası Bağlarımız Güçleniyor"

Uluslararası Tiyatro Festivali için şehrimize gelen öğrenciler Başkan Çelik’i ziyaret etti
Uyum İçinde Çalışma Vurgusu

Kayseri Ticaret Odası Yönetimi Başkan Çelik’i ziyaret etti.
Türkiye'nin İlk Ve Tek Festivali

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin geleneksel hale getirdiği Türkiye’nin ilk ve tek Uluslararası Liseler arası Tiyatro Festivali açılış töreniyle başladı.
Bilim Merkezi'nden Astronomi Kursu

Kayseri Bilim Merkezi İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinasyonuyla öğretmen eğitimleri gerçekleştiriyor.
Büyükşehir Yeni Bir Rekora Hazırlanıyor

Keykubat Tepesi Büyükşehir Belediyesi’nin ağaç dikme şöleni ile bir anda yeşile bürünecek.
Büyükşehir'den Yerel Buluşmalar

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, “Yerel Buluşmalar” adı altında farklı kesimlerle bir araya geliyor.
Büyükşehir'den Dört Ayrı Oyun

Büyükşehir Belediyesi her yaş grubuna hitap eden oyunları Kayserililerle buluşturmaya devam ediyor.
Toplu Ulaşıma Özel Eğitim

Büyükşehir Belediyesi Kayseri Ulaşım A.Ş. ile KAYMEK, İşkur ve Özel Halk Otobüsçüleri Esnaf Odası tarafından gerçekleştirilen proje ile Kayseri Toplu Taşıma sistemi için Sürücü Yetiştirme Programı devam ediyor.
Amatör Spora Muhteşem Tesis

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Amatör Spor Tesisleri içerisindeki 44 adet Gençlik Kulüp Binasının anahtarları törenle amatör kulüplere verildi.
Büyükşehir İle Sağlıklı Kalın

Büyükşehir Belediyesi, fiziki yatırımların yanında her alanda insana dair yatırımlarını da sürdürüyor.
"Payidar Devlet, Gücümüz Millet"

Başkan Çelik, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı mesajında milli iradenin önemine vurgu yaptı.
Büyükşehir Konservatuvarı'nda Sertifika Heyecanı

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı kış dönemi kursları, öğrencilere sertifikalarının verilmesiyle sona erdi.
Kahraman Komutana Büyükşehir'den Vefa

Şehit Tümgeneral Aydoğan Aydın’ın adını taşıyacak olan köprülü kavşağın temeli atıldı.
"Sanayisi Güçlü Olan Ekonomiler Ayakta Kalır"

Başkan Çelik, Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin mezunlar buluşmasına katıldı.
"Kayseri, Şehirciliğin Açık Hava Müzesi"

Malatya Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanları Başkan Çelik’i ziyaret etti.
Beydeğirmeni Projesi'ne "En İyi Proje" Ödülü

Büyükşehir Belediyesi yapmış olduğu yatırımlar ve verdiği hizmetlerle aldığı ödüllere bir yenisini daha ekledi.
Kayserililerin Bayrak Sevgisi

Büyükşehir Belediyesi’nin Cumhuriyet Meydanı’nda yaptığı lale peyzajlı dünyanın en büyük bayrağına halkın ilgisi artarak devam ediyor.
Vatmanlardan Huzurevi'ne Anlamlı Ziyaret

Kayseri Ulaşım A.Ş. bünyesindeki vatmanlar Hacı Rukiye Gazioğlu Huzurevi’ni ziyaret etti.
Dinozorlar Çağı Bilim Merkezi'nde

Kayseri Bilim Merkezi muhteşem bir sergiye daha ev sahipliği yapıyor.