29 Adet İş Yeri Satılacak

Şehrin yeni sosyal yaşam merkezinde yatırımcılara önemli fırsatlar sunuluyor.
Asri Mezarlık'ta Mezar Yeri Satılıyor

Büyükşehir Belediyesi Asri Mezarlık’ta yaptığı çalışmalar sonucu yeni mezar yerleri açmaya başladı.
672 Bin 524 Ziyaretçi 0 Atık

Kayseri ve Türkiye’de büyük takdir toplayan 2. Kayseri Kitap Fuarı, sosyal sorumluluk projesiyle de dikkat çekti
Kayseri'ye Azeri Kardeş

Başkan Çelik, Azerbaycan Büyükelçiliği Eğitim Müşaviri Nesibova’nın ziyaretinde kardeş ülkemizden kardeş şehrimizin olacağını açıkladı
"Kayseri Yaptığı İşi İyi Yapıyor"

2. Kayseri Kitap Fuarı’nın son gününe de önemli yazarlar katıldı.
Başkan'dan 672 bin 524 Kişiye Teşekkür

Kayseri Kitap Fuarı katılımcı sayısı açısından bir rekora imza attı.
Balıklar Suya, Adımlar Doğaya

Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş. sporu sosyal sorumluluk projeleriyle birleştirmeye devam ediyor.
Başkan, Vali ve Rektörle Kitap Fuarı'nda

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik 2. Kayseri Kitap Fuarı’nı bu kez Vali Süleyman Kamçı ve Abdullah Gül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İhsan Sabuncuoğlu ile birlikte gezdi.
Kitap Fuarı'na Yazarlardan Tam Not

Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği 2. Kayseri Kitap Fuarı, katılan yazarlardan övgüler almaya devam ediyor.
Şampiyon 12'den Vurdu

Şehrimizin gururu okçularımızdan Dünya Şampiyonu Demir Elmaağaçlı’nın nikahı Türkiye Şampiyonası’nın yapıldığı sahada kıyıldı.
Taşhan'daki Fosiller Öğrencilerin de İlgi Odağı

Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin destekleriyle Taşhan’daki kazı çalışmalarıyla bulunan 7,4 milyon yıllık hayvan fosilleri öğrencilerin de ilgi odağı oldu.
Kocasinan Bulvarı'nda Asfaltlama Var

Büyükşehir Belediyesi 22 Ekim Pazartesi günü Kocasinan Bulvarı'nda 30 Ağustos Katlı Kavşağı girişinden Fuzuli Katlı Kavşağı girişine kadar Ankara istikametinde son kat asfaltlama yapacak.
Başkan Çelik, Ailesiyle Fuarda

Başkan Çelik, Mobil Beyaz Masa’da vatandaşlarla görüştü ve eşi İkbal Çelik ile Kitap Fuarı’nı gezdi.
"Kayseri'yi Okçuluğun Merkezi Yapacağız"

Başkan Çelik, Türkiye Okçuluk Kupası Finalleri için Kayseri’ye gelen Okçuluk Federasyonu yöneticileriyle bir araya geldi.
Kayseri, Paleontolojinin Merkezi Oldu

Taşhan’da 7,4 milyon yıllık eşine ender rastlanır bir fosil bulundu.
Kayserispor'a Çelik Destek

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kayserispor Kulübü tarafından daha önce başlanan ve Büyükşehir Belediyesi tarafından 6 milyon TL’lik yatırımla tamamlanacak olan tesislerde incelemelerde bulundu.
Marka Şehirden Marka Fuar

​2. Kayseri Kitap Fuarı önemli yazarların konferans ve imza etkinlikleri, okuyucuların büyük ilgisi ve saat gibi işleyen organizasyonuyla Kayseri Dünya Ticaret Merkezi’nde devam ediyor.
Büyükşehir'in Girişimci Kadınları

Büyükşehir Belediyesi’nin destekleriyle kurulan KAÇEM’in kadın girişimcileri, üretimleriyle ödüller kazanmaya başladı.
Büyükşehir'den Tüketici Semineri

Büyükşehir Belediyesi Zabıtası tarafından 6502 sayılı Kanunla ilgili seminer düzenlendi. Seminere 16 ilçeden zabıta personeli katıldı.
Şehrimize Değer Katan Fuar

2. Kayseri Kitap Fuarı’nı sık sık ziyaret eden Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, bu kez Kayseri Ticaret Odası Başkanı Ömer Gülsoy ile birlikte fuar alanındaydı.
Kitap Fuarı'nda Kayseri Farkı

Kayseri Kitap Fuarı ünlü yazarları ağırlamaya devam ediyor.