Büyükşehir'den Sağlık Semineri

Büyükşehir Belediyesi’nin sağlık seminerleri devam ediyor.
KAYMEK Sergisi'nde Renkli Gösteriler

Sanat ve mesleki eğitimde Anadolu’nun markası olan KAYMEK’in açmış olduğu Anadolu’nun en büyük sergisi Kayseri Dünya Ticaret Merkezi’nde devam ediyor.
Büyükşehir'e İki Ödül Birden

Uluslararası toplu taşımacılar birliğinin iki yılda bir verdiği toplu taşımanın Oscarları olarak da bilinen UITP ödülleri sahiplerini buldu.
Fotoğraf Yarışması Sonuçlandı

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen “Kayseri’de Yaşam, Doğa, Kültür” konulu fotoğraf yarışması sonuçlandı.
Büyükşehir'den İhale

Büyükşehir Belediyesi bazı sosyal tesislerde tadilat ve onarım işi yapacak
Yaşlılarımız Yalnız Değil

Büyükşehir Belediyesi ihtiyacı olanın yanında olmaya devam edecek.
Festival Sona Erdi

Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Uluslararası Liselerarası Tiyatro Festivali sona erdi.
Büyükşehir Havacılık Lisesi Yapacak

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, 1977-78 döneminde mezun olduğu o yıllardaki ismi Sanat Okulu olan Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin mezunlar buluşmasına katıldı.
Bilim Merkezi'ni Bayburtlu Eğitimciler Gezi

Şehrimizdeki okullarda incelemeler yapmak üzere Kayseri’ye gelen Bayburtlu eğitimciler Bilim Merkezi’ne hayran kaldılar.
Ünlü Oyuncuları Buluşturan Tiyatro

Büyükşehir Belediyesi kültür sanat etkinlikleri ünlü oyuncuların rol aldığı “El Deliye Biz Akıllıya Hasret” adlı tiyatro ile devam etti.
Umut ve Barışın Sergisi

Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki KAYMEK, Anadolu’nun en büyük sergisini bu yıl “Umut ve Barış” temasıyla Kayseri Dünya Ticaret Merkezi'nde açtı.
"Gençlerimize ve Geleceğimize Güveniyoruz"

Başkan Çelik 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı
Sahabiye'de 20 Taşınmaz İhale İle Satılacak

Sahabiye ve Fatih Mahallelerini kapsayan Kentsel Dönüşüm Projesi’nde uzlaşma sağlanamayan hak sahiplerinin taşınmazları uzlaşma sağlanan hak sahiplerine satılacak.
Başkan Çelik'e Esnaflardan Teşekkür

Kayseri ve Niğde Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanları Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik’i ziyaret etti.
Seyyid Burhaneddin Türbesi Yenileniyor

Başkan Çelik, çalışmaları yerinde inceledi ve Ramazan ayında iftarı Büyükşehir Belediyesi’nin vereceğini açıkladı.
Hayallerini Başkan Çelik'le Paylaştılar

Geleceğin bilim ve sanat insanları Başkan Çelik’i ziyaret etti.
Lösemili Çocukların Ulaşım Ziyareti

Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki Ulaşım A.Ş.’yi LÖSEV’e kayıtlı çocuklar ziyaret etti.
Başkan Çelik Muhtarları Dinledi

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, kent merkezi ve ilçelerden gelen bir grup muhtarla toplantı yaptı.
Çelik'ten Öğrencilere Çanakkale Armağanı

Büyükşehir Belediyesi, Kayserili gençleri gruplar halinde Çanakkale’ye götürmeye devam ediyor.
Anadolu'nun En Büyük Sergisi

KAYMEK sergisi bu yıl kapılarını “Umut ve Barış” temasıyla açacak.
Şehrin Başkanı Şehrin Takımıyla

Başkan Çelik, Kayserispor takımına yemek verdi ve gösterilen başarının nedenlerine değindi.