AK Parti Melikgazi İlçe Başkanı Sıddık Sami Kadıoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu

AK Parti Melikgazi İlçe Başkanı Sıddık Sami Kadıoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Sıcak ve samimi bir ortamda geçen ziyarette Başkan Çelik'i tebrik eden ve hayırlı olsun temennisinde bulunan AK Parti Melikgazi İlçe Başkanı Kadıoğlu, Kocasinan'da hızlı başlayan Başkan Çelik'in burada da aynı hızla devam edeceğine vurgu yaparak, "Hayırlı olsun, Allah yar ve yardımcınız olsun. Kocasinan'da gayet güzel başlamıştınız, iyi çalışıyordunuz. 'Siz iyi çalışıyorsunuz, bu tarafa gelin daha iyi işler yapın, daha büyük projeler yapın' dediler. Kayserimiz için hayırlı olsun. Allah utandırmasın. Melikgazi ilçe teşkilatı olarak yapabileceğimiz ne varsa tüm imkanlarımızla yanınızdayız" dedi. Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik de destek ve dualarla başarılı olmaya gayret edeceklerini ifade ederek, "Güzel temennileriniz için teşekkür ederim. Allah utandırmasın. Hep birlikte çalışmaya ve iyi şeyler yapmaya gayret edeceğiz. Dua edin, Rabbim güç, kuvvet, enerji versin. İnşallah şimdiye kadar Haseki Başkanımın yaptığı gibi bundan sonra biz de bu şehre hizmet için elimizden geleni yapmaya çalışacağız" dedi.