Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu

Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Talas'a desteklerinin bundan önce olduğu gibi devam edeceğini belirten Başkan Çelik, Talas'ı daha yaşanabilir hale getirmek için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti.

AK Parti Talas İlçe Başkanı Ragıp Dost ve beraberindekilerle birlikte yaptığı ziyarette konuşan Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Talas için hazırladıkları projelere daha önce de olduğu gibi bundan sonra da Büyükşehir Belediyesi'nin destek vereceğine inandığını ifade ederek, "İnşallah Haseki başkanımla başladığımız projeleri Sayın Mustafa Çelik Başkanımızla takip edeceğiz. Aynı desteği, özveriyi göreceğiz inşallah. Büyükşehir Belediyemizin de desteğiyle Talas'a farklı bir hava getirmek istiyoruz. Vaat ettiğimiz projeler var, o projelerin hayata geçmesini Büyükşehirle el ele takip edeceğiz. 2019'un Mart ayına kadar geceli gündüzlü çalışacağız. Allah birliğimizi beraberliğimizi bozmasın" dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik de daha önce başlatılan tüm projelerin arkasında olacaklarını belirterek, "Bu projeleri tamamlamak üzere çalışacağız. Talas'ın sorunlarına iyi biliyoruz. Talas'ı daha yaşanabilir hale getirmek için işin bir ucundan siz, bir ucundan biz tutacağız. Talas'a desteğimiz şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da devam edecek. Yürüyen projeler zaten devam edecek, onun üstüne getireceğiniz projelerin de destekçisi olacağız" diye konuştu.