Kayseri Büyükşehir Belediyesi kültür sanat etkinlikleri kapsamında Türk Halk Müziği topluluğu tarafından Şehir Tiyatrosu'nda muhteşem bir konser verildi. Konsere vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

Kayseri Büyükşehir Belediye'si Konservatuvarı Türk Halk Müziği Korosu, Şef Namık Kemal Bilgin yönetiminde Şehir Tiyatrosu'nda sahne aldı.

"Garip Havalarımız" adı altında gerçekleştirilen konser büyük ilgi gördü. Geceye katılan Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler daire Başkanı Oktay Durukan, Türk Halk Müziği topluluğunun çok güzel bir akşam yaşattığını belirterek kendilerine teşekkür etti. Konservatuvarın sadece kent merkezinde konser vermediğini ifade eden Durukan, "Türk Halk Müziği topluluğumuz geçen hafta Tomarza'daydı, yarın Yahyalı'ya gidecek. Böyle bir grubumuz olduğu için Kayseri gurur duymalı" dedi.