Cumhurbaşkanımızdan oksijen cihazı talebinde bulunan Fatma Teyze’nin isteğini Başkan Mustafa Çelik yerine getirdi
Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın mitingine katılan ve bu sırada Cumhurbaşkanımıza sesini duyurarak oksijen cihazı talebinde bulunan Fatma Kocaaslan’ın isteği yerine getirildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın talimatı üzerine Fatma Teyze’nın ihtiyaç duyduğu taşınabilir oksijen sırt çantasını Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik aldı. Fatma Kocaaslan, Başkan Çelik’i ziyaret ederek Cumhurbaşkanımıza teşekkür etti.
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, yoğun ziyaretçi trafiğinde gönül belediyeciliğinin en önemli örneklerini gösteren iki yaşlımızla da görüştü. Başkan Çelik’i ziyaret edenlerden biri olan Fatma Kocaaslan, Cumhurbaşkanımızın mitingine katılmış ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan rahatsızlığı nedeniyle ihtiyaç duyduğu taşınabilir oksijen sırt çantasını istemişti. Cumhurbaşkanımızın talimatıyla Fatma Teyze’ye ihtiyaç duyduğu cihaz Büyükşehir Belediyesi tarafından alındı. Nefes alma güçlüğü nedeniyle cihaz olmadan evden dışarı çıkamadığını ifade eden Fatma Teyze, Başkan Mustafa Çelik’i ziyaretinde cihaz sayesinde eve bağlanmaktan kurtulduğunu ve alınan cihazla her yere rahatlıkla gidebildiğini belirtti.
“DUALARINIZ BİZE YETER”
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Fatma Kocaaslan’ın mutluluğundan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Fatma Teyze, Sayın Cumhurbaşkanımızdan böyle bir cihaz isteyince, O da bize işaret etti. Emriniz olur dedik. Arkadaşlarımız incelediler ve en iyi cihazı aldılar. Sizlerin memnun olması ve şu yaptığınız dualar bize yetiyor” dedi.
Fatma Kocaaslan da Cumhurbaşkanımızın Kayseri’ye ziyaretinde kendisiyle görüşmek istediğini belirtti ve çay ikram etmek üzere evine davet etti.
“İNSANA YATIRIM ÖNCELİĞİMİZ”
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Fatma Kocaaslan ile birlikte evlerinde ihtiyaç duydukları hizmetlerin verildiği yaşlılarımızdan Ali Çolakoğlu ile de görüştü. YADES projesiyle başlayan yaşlılarımıza evde bakım hizmetinin devam ettiğini ifade eden Başkan Çelik, “Yol yapıyoruz, ulaşımı sağlıyoruz, kentsel dönüşümü gerçekleştiriyoruz, imar çalışmaları yapıyoruz; ama önceliğimiz insana yatırım. Cumhurbaşkanımızın söylediği gönül belediyeciliği bu. Evlerinde hizmet ettiğimiz yaşlılarımızın sayısı 570’i geçti. Bu hizmetlerle yaşlılarımızın gönlünü alıyoruz. Onlar da ‘Allah razı olsun’ diye dua ediyor. Sizlerden gelen duanın bereketi, enerjisi şehrimizi bu hale getiriyor” diye konuştu.
Evinde bakım hizmeti alan Ali Çolakoğlu da, verilen hizmetten çok memnun olduğunu belirterek, “Dualarımız size yeter. Bu hizmetle dünyaların duasını alıyorsunuz. En zor zamanımızda yanımızda oluyorsunuz. Bizim için zor işleri sırtımızdan aldınız” dedi.