Başkan Büyükkılıç, hayırsever Osman Ulubaş’ın yaptıracağı ortaokul ve ilkokulun hem arsasını temin ettiklerini, hem de okulun ihtiyacı olan Kapalı Spor Salonu’nun yapımını üstlendiklerini söyledi.
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Melikgazi ilçesi Kazım Karabekir Mahallesi’ne yaptırılacak olan ortaokul, ilkokul ve anaokulun protokol imza törenine katıldı. Büyükkılıç, hayırsever Osman Ulubaş’ın yaptıracağı ortaokul ve ilkokulun hem arsasını temin ettiklerini, hem de okulun ihtiyacı olan Kapalı Spor Salonu’nun yapımını üstlendiklerini ifade etti.
Kayseri Valiliği’nde düzenlenen protokol imza törenine Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ın yanı sıra Kayseri Valisi Şehmus Günaydın, Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, İl Milli Eğitim Müdürü Celalettin Ekinci ve hayırsever Osman Ulubaş katıldı.
Melikgazi bölgesinde hayırsever Osman Ulubaş tarafından yaptırılacak olan 16 derslik ortaokul ile 16 derslik ilkokul, ayrıca Melikgazi Belediyesi tarafından yaptırılacak olan 8 derslik anaokul, açık spor sahaları ile Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılacak olan kapalı spor salonu inşaatına ait Kayseri Valiliği, Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Melikgazi Belediyesi ile hayırsever Osman Ulubaş arasında protokol imzalandı.
“HEM ARSA TEMİN ETTİK, HEM DE KAPALI SPOR SALONU YAPACAĞIZ”
Konu ile ilgili açıklama yapan Başkan Büyükkılıç, “Kayseri Valiliği’nde hayırseverimiz, kıymetli büyüğümüz Osman Ulubaş’ın Kazım Karabekir Mahallesi’nde yaptıracağı 16’şar derslikli ortaokul ve ilkokulun protokolünü imzaladık. Büyükşehir Belediyesi olarak biz de bu güzel projeye arsa temini sağlamanın yanı sıra okullarımızın ihtiyacı olan Kapalı Spor Salonu’nun da yapımını üstleniyoruz. İnşallah kısa sürede çalışmaları bitirip okulumuzu İl Milli Eğitim Müdürlüğümüze teslim edeceğiz. Hayırseverler şehri Kayseri’mizi seviyor, Kayseri’mizi eğitimde daha iyi noktalara taşıma konusunda gayret gösteriyoruz” diye konuştu.