Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na seçilen Mustafa Çelik'e hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor.

Develi Kaymakamı Enver Ünlü ve Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, Başkan Çelik'i ziyaret ederek 'hayırlı olsun' temennisinde bulundu.

AK Parti Develi İlçe Başkanı Mehmet Durukan ve belediye meclis üyeleriyle birlikte belediyeyi ziyaret eden Develi heyeti, Başkan Çelik'i tebrik ederek, "Yeni göreviniz hayırlı olsun. Allah mahçup etmesin. Kayseri Büyükşehir Belediyesi, şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da şehrimiz için güzel çalışmalara imza atacaktır. Develi'ye olan destek ve katkının da aynı şekilde devam edeceğine inanıyoruz" şeklinde konuştu.

Başkan Mustafa Çelik de hem Kayseri için hem de ilçeleri için çalışmaya devam edeceklerini ifade ederek, "Ziyaretiniz için teşekkür ederim. Kayseri Büyükşehir Belediyesi olarak proje ve yatırımlarımızı hız kesmeden hayata geçirmeye devam edeceğiz. Hem şehir merkezi için hem de ilçelerimiz için hazırlanan projelerin takipçisi olacağız ve inşallah daha güzel bir Kayseri'ye hep birlikte ulaşacağız" dedi.