?Başkan Büyükkılıç, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 82. yıl dönümü anma programlarına katıldı.
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün aramızdan ayrılışının 82. yıl dönümünde düzenlenen anma programlarına katıldı. Cumhuriyet Meydanı’nda Atatürk Anıtı’na çelenk bırakan Başkan Büyükkılıç, devamında Kayseri Lisesi öğrencileri tarafından düzenlenen anma programına katılarak, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü rahmetle yad etti.
Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 82’nci ölüm yıl dönümü dolayısıyla Cumhuriyet Meydanı’nda tören düzenlendi. Tören, Vali Şehmus Günaydın, Garnizon Komutanı ve 12. Hava Ulaştırma Ana Üs Komutanı Tuğgeneral Aziz Adalı, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’ın Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ölüm yıl dönümü dolayısıyla Cumhuriyet Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı'na çelenk bırakmasıyla başladı.
Törende, Atatürk’ün 82 yıl önce ebediyete intikal ettiği 09.05’te sirenler eşliğinde saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.
Törenin ardından Vali Şehmus Günaydın, Garnizon Komutanı 12. Hava Ulaştırma Ana Üs Komutanı Tuğgeneral Aziz Adalı, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, siyasi ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile Kayseri Lisesi’ndeki 10 Kasım Atatürk’ü Anma programına katıldılar.