Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nin elektrik ihalesini Kayseri Elektrik Perakende Satış A.Ş. (KEPSAŞ)’ın kazandığını açıkladı.
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nin elektrik ihalesini Kayseri Elektrik Perakende Satış A.Ş. (KEPSAŞ)’ın kazandığını açıkladı. Başkan Büyükkılıç, KEPSAŞ’ın doğrudan ve dolaylı büyük hissedarının Kayseri Büyükşehir Belediyesi olduğunu, Ankara ve İstanbul’da bulunan temsilcilikler vasıtasıyla yüzlerce prestijli firmanın elektrik enerjisini tedarik ettiğini söyledi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri Elektrik Perakende Satış A.Ş. (KEPSAŞ)ile ilgili önemli bir açıklamada bulundu. Başkan Büyükkılıç, 28 Kasım’da sona eren ihaleyle Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nin elektriğini KEPSAŞ’ın vermeye başladığını söyledi.
Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nin elektrik ihalesinin sonuçlandığını ve KEPSAŞ’ın teklifinin uygun bulunduğunu ifade eden Başkan Büyükkılıç, “Bu çalışmalar Kayseri Elektrik Perakende Satış A.Ş. (KEPSAŞ) üzerinden yürütülüyor. KEPSAŞ’ın Ankara’da ve İstanbul’da temsilcilikleri var. Prestijli yüzlerce firmaya elektrik veriyoruz. Büyükşehir Belediyemizin çoğunluk hissesine sahip olması, güvenilirliğinin üst düzey olması ve prestijli bir şirket olması avantajımız. KEPSAŞ, kamuoyunda takdir toplayan ve gurur kaynağımız olan şirketimiz. Kuruluş aşamasından bugüne kadar emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Bundan sonra da ortaklarımızla birlikte KEPSAŞ’ın daha iyi noktalara getirmek için çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.