Kayseri Büyükşehir Belediyesi, ihale ile iki adet otel arsasını satışa sunacak.
Kayseri Büyükşehir Belediyesi, ihale ile iki adet otel arsasını satışa sunacak. Yatırımcılar için önemli bir fırsat doğuracak olan ihale 31 Mart Salı günü yapılacak.
Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak olan otel yeri arsası ihalesinin ilki 31 Mart Salı günü saat 14.05’te gerçekleştirilecek. İhale ile Erciyes Mahallesi’nde bulunan 15 bin 591 metrekare büyüklüğündeki turistik tesis alanı satışa sunulacak.
Aynı gün saat 14.10’da yapılacak olan ihalede ise yine Erciyes Mahallesi’nde yer alan 9 bin 701 metrekare büyüklüğündeki otel yeri arsasının satışı gerçekleştirilecek. Her iki ihaleye katılmak isteyen yatırımcılar ihalenin yapılacağı tarihte saat 13.30’a kadar müracaatlarını yapabilecekler.

İlk ihalenin detayları için tıklayınız.
İkinci ihalenin detayları için tıklayınız.