Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından, Erciyes’teki Hacılar ilçesi Hacılar Mahallesi 3030 ada 8 parselde bulunan ticaret alanı arsası, ihale ile satışa sunuluyor.

Mülkiyeti Büyükşehir Belediyesi’ne ait olan Erciyes Kayak Merkezi’nde (Hacılar Kapı) yer alan Hacılar ilçesi Hacılar Mahallesi 3030 ada 8 parseldeki ticaret alanı arsası, “Kapalı Teklif Usulü” ihale ile satılacak.

Söz konusu ticaret alanı arsasının ihalesi, 30 Nisan 2024 Salı günü saat 14.00’te Büyükşehir Belediyesi Encümen Salonu’nda gerçekleştirilecek.

İhalelerinin son müracaat tarihi ihale saatinden evvel olarak belirlenirken, müracaatlar ise Büyükşehir Belediyesi Mali Hizmetler Daire Başkanlığı, Gelir Müdürlüğü’ne yapılacak.

ERCİYES KAYAK MERKEZİ (HACILAR KAPI) 3030 ADA 8 PARSELDE BULUNAN TİCARET ALANI ARSASI İHALE İLE SATILACAKTIR.