Kayseri Büyükşehir Belediyesi’ne ait, Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi içerisinde bulunan taşınmaz, üzerine Yap- İşlet modeli kapsamında Macera Parkı Alanı tesis edilmek üzere, ihale ile 10 yıllığına kiraya verilecek.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından, Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi içerisinde bulunan taşınmaz, üzerine Yap- İşlet modeli kapsamında Macera Parkı Alanı tesis edilmek üzere, 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunun 37. maddesi gereğince,  “Kapalı Teklif Usulü” ihale ile 10 yıllığına kiraya verilecek.

23 Mayıs 2023 Salı günü saat 14.00’te Büyükşehir Belediyesi Encümen Salonu’nda gerçekleştirilecek ihaleye müracaatlar, gerekli evraklar ile Büyükşehir Belediyesi Encümen Başkanlığı’nın (İhale Komisyonu) sekretarya görevini yapan Kararlar Şube Müdürlüğü kalemine yapılırken, son başvuru ise ihale saatinden evvel olarak belirlendi.

Detaylı Bilgi için tıklayınız..