Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi içerisinde Yap-İşlet Modeli kapsamında Macera Parkı Alanı tesis edilmek üzere “Kapalı Teklif Usulü” ihale ile 10 yıllığına kiraya verilecek.

Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi içerisinde bulunan 15 bin metrekare Macera Parkı Alanı Yap-İşlet Modeli kapsamında 10 (on) yıllığına kiraya veriliyor.

“Kapalı Teklif Usulü” ihale ile kiraya verilecek macera parkı alanının ihale tarihi 11 Nisan Salı 2023 saat 14.00 olarak belirlenirken, ihale Büyükşehir Belediyesi Encümen Salonu’nda yapılacak. Macera Parkı Alanı ihalesine son müracaat işlemleri 11 Nisan Salı 2023 ihale saatinden evvel, Mali Hizmetler Daire Başkanlığı Gelir Müdürlüğü’nde gerçekleştirilebilecek.

İhale Bilgisi İçin tıklayınız