Kayseri Büyükşehir Belediyesi, yönetmelik gereği eski hükümlü veya terörle mücadelede yaralanan kişilerden, 4 asil ve 4 yedek personeli noter huzurunda yapılan çekilişle belirledi. Kayseri Büyükşehir Belediyesi, yönetmelik gereği eski hükümlü veya terörle mücadelede yaralanan  kişilerden, personel alımı yapıldı. Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi, Kayseri Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü’ne başvuru yapan 29 personel adayının çekilişi gerçekleştirdi. 20 Ağustos 2020 Perşembe günü saat 09:00 da’ Kayseri 1. Noteri Sebahattin Karakeçili yerine imzaya yetkili katip Handan Aslan tarafından yapılan çekilişte 4 asil, 4 yedek aday belirlendi.

1: Ali ERDEMSİZ
2: İsmail KOÇ