Büyükşehir Belediye Meclisi'nde yapılan seçimle Büyükşehir Belediye Başkanı olan Mustafa Çelik, görevine başladı

Büyükşehir Belediye Meclisi'nde yapılan seçimle Büyükşehir Belediye Başkanı olan Mustafa Çelik, görevine başladı. Büyükşehir Belediyesi önünde bürokratlar ve belediye personeli tarafından karşılanan Başkan Çelik, uyum içinde çalışacaklarına dair inancını dile getirdi ve Büyükşehir Belediyesi'nin bundan sonra da başarılı işlerin altına imza atacağını söyledi.

Büyükşehir Belediyesi hizmet binası önünde Genel Sekreter Mustafa Yalçın, genel sekreter yardımcıları ve daire başkanları tarafından karşılanan Başkan Mustafa Çelik, bir süre görüştüğü tüm üst düzey yöneticilere hiçbir boşluğa meydan vermeden hizmetlerin aynı kalitede sürdürülmesi yönünde talimat verdi.

"UYUM İÇİNDE ÇALIŞACAĞIZ"

Büyükşehir Belediyesi'nde uyum içinde çalışacaklarına inancını dile getiren Başkan Mustafa Çelik, "11 ay boyunca Kocasinan'da yaptığımız çalışmadan sonra meclisin teveccühü, dostlarımızın tavsiyesi ile göreve başlıyoruz. Çok şükür herkesle tanışıyoruz. Büyükşehir'de iyi bir kadro var. İnşallah şimdiye kadar Haseki Başkanımla olduğu gibi bundan sonra da beraber, uyum içinde, belediyeyi yönetmeye gayret edeceğiz" dedi.

Büyükşehir Belediyesi'nde her şeyi ile hazır kurulu bir işleyiş bulunduğunu ifade eden Başkan Çelik, "Bize düşen adeta bir orkestra şefi gibi bu kadroyu yönetebilmek. İnşallah rabbim mahcup etmez" diye konuştu. Vakit kaybetmeden bazı büyük projelerle ilgili daire başkanlarından bilgi de alan Başkan Çelik, daha sonra tüm daire başkanlarıyla ayrı ayrı görüşerek brifing alacağını belirtti.

PERSONELDEN HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, daire başkanlarının ardından belediyede görev yapan personel ile de görüşürek 'hayırlı olsun' tebriklerini kabul etti.