Kayseri Büyükşehir Belediyesi, yönetmelik gereği eski hükümlü veya terörle mücadelede yaralanan  kişilerden, personel alımı yapacak. Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi, Kayseri Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü’ne başvuru yapan 29 kişinin içinden 5 kişinin kura çekilişi gerçekleştirecek. Çekiliş 20 Ağustos Perşembe günü yapılacak.
Büyükşehir Belediyesi, Kayseri Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğüne başvuru yapan eski hükümlü veya terörle mücadelede malul sayılmayacak şekilde yaralanan 29 kişiyle çekiliş kurası gerçekleştirecek. Noter huzurunda saat 09:00 da’ yapılacak çekilişte 5 kişinin kura çekilişi olacak ve  Büyükşehir Belediyesi’nde istihdam edecek bir kişi belirlenecek. Pandemi dolayasıyla çekiliş Büyükşehir Belediyesi sitesinden canlı yayın olarak yayınlanacak.
İlgililer canlı yayın tv.kayseri.bel.tr adresinden takip edebilirler.