Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk’ün kızı Nezihe’nin Adana’da gerçekleşen düğün törenine katılarak, nikah şahitliği yaptı.
Kayseri İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk’ün kızı Nezihe Karabörk ile Mehmet Ali Kazğı Adana’da kıyılan nikah ile hayatlarını birleştirdi. Adana’da gerçekleşen törene Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ın yanı sıra, Kayseri Valisi Şehmus Günaydın, Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri Milletvekili Baki Ersoy da katıldı.
Genç çiftin nikahını Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar kıyarken, Başkan Memduh Büyükkılıç da nikah şahidi oldu. Büyükkılıç, “İl Emniyet Müdürümüz Sayın Kamil Karabörk’ün biricik evladı Nezihe kızımız ile Mehmet Ali’nin nikah törenine katılarak, mutluluklarına şahitlik ettik. Aileleri tebrik ediyor, evlatlarımıza iki cihan saadeti diliyorum” dedi.