Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Mülkiye Başmüfettişliği’ne atanan Kayseri Valisi Şehmus Günaydın’ı uğurlama törenine katıldı.

Başkan Büyükkılıç, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan son Valiler Kararnamesi ile Mülkiye Başmüfettişliği’ne atanan Kayseri Valisi Şehmus Günaydın için Valilik önünde düzenlenen uğurlama törenine katıldı.

Uğurlama törenine, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ın yanı sıra, vali yardımcıları, kaymakamlar, askeri erkân, ilçe belediye başkanları, yargı mensupları, üniversite rektörleri, oda başkanları, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, siyasi partilerin temsilcileri, daire müdürleri, basın mensupları, valilik personeli ve vatandaşlar katıldı.

Vali Günaydın, kendisini uğurlamaya gelen Kayserililerle vedalaştıktan sonra kentten ayrıldı.