Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, sık sık maske ve mesafe denetimi yaparak, koronavirüse karşı vatandaşları uyarıyor.
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, sık sık maske ve mesafe denetimi yaparak, koronavirüse karşı vatandaşları uyarıyor. Başkan Büyükkılıç salgın denetimlerine Yakut Semt Pazarı’nda devam etti.
Şehirde halkın yaşam alanlarında Covid-19 mücadelesini hassasiyetle sürdüren Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, denetimlerine Yakut Semt Pazarı’nda devam etti. Korona virüs salgını kapsamında alınması gereken önlem ve uyulması gereken kurallar konusunda bilgilendirmelerde bulunan Başkan Büyükkılıç, Maske, Mesafe ve Temizlik kurallarına dikkat çekerek, korona virüse karşı vatandaşları uyardı.
Koronavirüs salgını kapsamında denetimlerine devam edeceklerini ifade eden Başkan Büyükkılıç, “Vatandaşımızın da buradaki pazarcı esnafımızın da maske, mesafe ve temizlik kurallarına aşırı dikkat göstermelerini görmekten memnun olduk ve keyif aldık. Vatandaşlarımıza, esnafımıza teşekkür ediyoruz. Aslında bu tedbirlere uymakla hem kendilerini hem de karşıdakileri koruyorlar. Dolayısıyla şehrimizle ilgili problemi en aza indirme noktasında destek oluyorlar. Kendilerine teşekkür ediyor, minnet duyuyoruz” diye konuştu.