Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleştirilen toplantının ilk bölümünde de Genel Başkan Yardımcısı Özhaseki tarafından “pandemi döneminde belediyecilik” anlatıldı.
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Ankara’da AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı tarafından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla düzenlenen “Belediye Başkanları İstişare ve Değerlendirme Toplantısı’na katıldı. Başkan Büyükkılıç, “Pandemi Sonrası Belediyecilik Vizyonumuzu Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tecrübelerinden faydalanarak değerlendiriyoruz. Liderimiz, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın azim ve kararlılığı ile kutlu yolculuğumuza devam ettik ve Allah’ın izniyle bundan sonra da devam edeceğiz. Verilen görevleri en iyi şekilde yapmak için sonsuz gayret göstereceğiz” dedi.
Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılımıyla gerçekleştirilen Belediye Başkanları İstişare ve Değerlendirme Toplantısı’na katıldı. Ankara’da düzenlenen toplantının ilk bölümünde AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki belediyelerin pandemi döneminde yaptığı başarılı çalışmalarla ilgili görüşlerini aktardı. Toplantıda daha sonra konuşma yapan Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan, belediye başkanlarına seslenerek, “AK Partili bir belediye başkanı olarak sizler, şehrinizle beraber 83 milyonun her bir ferdinin mesuliyetini omuzlarınızda hissetmelisiniz” dedi. 
AK Parti yerel yönetimler olarak,  verilen görevleri en iyi şekilde yapmak için azami gayret göstereceklerini kaydeden Başkan Büyükkılıç da “Pandemi Sonrası Belediyecilik Vizyonumuzu Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tecrübelerinden faydalanarak değerlendiriyoruz. Liderimiz, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın azim ve kararlılığı ile kutlu yolculuğumuza devam ettik ve Allah’ın izniyle bundan sonra da edeceğiz. Verilen görevleri en iyi şekilde yapmak için sonsuz gayret göstereceğiz” diye konuştu.