Büyükşehir Belediyesi kültür sanat etkinlikleri hız kesmeden devam ediyor. Şubat ayı kültür sanat etkinlikleri çerçevesinde Ünlü Sanatçı Aslı Güngör bir konser verdi. Konseri Vali Orhan Düzgün de izledi.

Büyükşehir Belediyesi Şubat ayı kültür sanat faaliyetleri konser, tiyatro, şiir dinletisi gibi etkinliklerle devam ediyor. Etkinlikler kapsamında Ünlü Sanatçı Aslı Güngör Büyükşehir Belediyesi Kültür Sanat Merkezi'nde sahne aldı. Konseri Vali Orhan Düzgün ve eşi Gül Düzgün, Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Oktay Durukan, davetliler ve vatandaşlar izledi. Konsere katılan Aslı Güngör salonu tamamen dolduran izleyicileri seslendirdiği parçalarla coşturdu.