Kayseri Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Genel Başkanı Musa Soykarcı ve yönetim kurulu üyeleri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ı ziyaret etti. 
Kayseri Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Genel Başkanı Musa Soykarcı ve yönetim kurulu üyeleri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ı ziyaret etti. Ziyarette Başkan Büyükkılıç, her alanda olumlu yönde Kayseri’den söz ettirmenin önemini vurgulayarak,  temel ilkemizin bu olması gerektiğini belirtti.
Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’a yeni görevinde başarılar dileyen Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Başkanı Musa Soykarcı, Başkan Büyükkılıç’ın gönül adamı olduğunu söyledi. Başkan Büyükkılıç’ın amatör spora önemli katkılar sağlayacağına inancını dile getiren Soykarcı, “Siz gönül adamısınız. Hangi kapıyı açsak oradasınız ve halkın içindesiniz. Yan yana, can canasınız. Belediyecilikteki tecrübelerinizle, gerek şehrimize, gerek amatör spor kulüplerimize büyük katkılar sağlayacağınıza inancımız tamdır” diye konuştu.
Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç da Kayseri’de birlik, bütünlük anlayışı içerisinde olacaklarını belirtti. Amatör spora malzeme desteğinin yanında, okullara da malzeme desteği projeleri olduğunu ifade eden Başkan Büyükkılıç, bu projeyi kısmen hayata geçireceklerini dile getirdi. İnternet bağımlılığı konusuna da değinen Başkan Büyükkılıç, “Teknoloji bağımlılığı, en çok üzerinde durulması gereken konu. Teknolojinin bize hükmettiği değil, bizim teknolojiye hükmettiğimiz bir bilinç oluşturmalıyız” dedi.