Büyükşehir Belediyesi yatırım yapmak isteyenler için fırsat sunmaya devam ediyor.  Büyükşehir Belediyesi tarafından üretilen iş yeri ve arsalar yatırımcısını bekliyor.
Büyükşehir Belediyesi şehrin yeni cazibe merkezlerinden olan Şehir Hastanesi yanındaki konut ve konut+ticaret alanları ile iş yerleri için yaptığı ihalede bazı arsa ve işyerleri pazarlığa bırakıldı. 15 gün süreyle pazarlığa bırakılan 7 adet konut alanı ve 7 adet konut+ticaret alanı arsası ile 23 adet iş yeri için Büyükşehir Belediyesi’ne başvurulabilecek. Ayrıca Kötügöller Mahallesi’nde bulunan 1500 metrekare büyüklüğündeki ticaret alanı arsası da 15 gün süreyle pazarlığa bırakıldı.