Kayseri Büyükşehir Belediyesi, farklı mahallelerdeki 20 arsayı ihaleyle satışa çıkarıyor. Arsa ihaleleri 19 Haziran Çarşamba günü yapılacak.
Büyükşehir Belediyesi, yatırımcılar için fırsatlarını sürdürüyor. 21 arsanın satışı için yapılan ihalede arsalardan biri satıldı, diğer arsalar 1 hafta sonra aynı saatte yapılacak olan ihalede satılmak üzere pazarlığa bırakıldı. 19 Haziran Çarşamba günü saat 14.00’te yapılacak olan ihalede Anbar, 19 Mayıs, Beyazşehir ve Konaklar mahallelerindeki 5 adet konut alanı arsası ile Pervane Mahallesi’ndeki 2 adet ticaret alanı arsasının satışı gerçekleştirilecek.
Aynı gün saat 14.15’te yapılacak olan ihalede ise Şehir Hastanesi yanındaki arsalar satışa sunulacak. İhaleyle satışa sunulacak olan arsalar arasında 5 adet konut alanı arsası, 6 adet konut+ticaret alanı arsası, 1 adet ticaret alanı arsası ve 1 adet de özel eğitim tesisi alanı arsası yer alıyor.