Büyükşehir Belediyeler Kanunun 7. ve 9. Maddeleri gereğince, UKOME Kurulu; Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Bayar Özsoy’un Başkanlığında gerçekleştirildi. Kayseri Büyükşehir Belediyesi UKOME Kurulu Toplantı Kararları kapsamında, Elektrikli Skuter Yönetmeliğindeki esaslar çerçevesinde UKOME ve il trafik komisyonlarınca, sorumluluk sahalarında verilecek e-skuter sayıları, her bir yetki belgesi sahibinin başvuruda bulunabileceği azami e-skuter izni sayısı, e-skuterlerin kullanılmayacağı alanlar ve başvuru süreci ve talep edilebilecek diğer şartlara ilişkin karar alındı. Bu kapsamda başvurular UKOME Karar onay tarihi olan 27.05.2021’den itibarin 30 gün içerisinde Ulaşım Planlama ve Raylı Sistem Daire Başkanlığı UKOME Şube Müdürlüğüne yapılacaktır.

Detaylı Bilgi İçin Lütfen TIKLAYINIZ