Başkan Çelik, AK Parti Gençlik Kolları İl Yönetimi ile görüştü.
Önceki hafta yapılan kongre sonrası oluşan AK Parti İl Gençlik Kolları Yönetimi Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik’i ziyaret etti. Başkan Çelik, yeni yönetime hayırlı olsun dileklerini iletti ve Türk gençliğine güvendiklerini söyledi.
AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Hasan Nuri Kuş, yönetim kurulu üyeleriyle yaptığı ziyarette Başkan Mustafa Çelik’in tecrübelerinden faydalanmak için böyle bir ziyaret gerçekleştirdiklerini belirtti.
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik de Kayseri İl Gençlik Kolları yönetimine hayırlı olsun dileklerini ileterek, “Kongrede de söylediğim gibi Türkiye’nin geleceği gençler. Sizler inşallah kendinizi donanımlı bireyler olarak yetiştirip, her alanda kendinizi göstereceksiniz. Eğer dinç kalarak, değişik, yeni fikirlerle kendinizi partide gösterebilirseniz inşallah önünüzdeki dönemlerde önünüzde açık olur. Bu konuda sizlere güvenimiz tam. Kendinizi göstereceğinizden eminim” dedi.