Uluslararası Toplu Taşımacılar Birliği'nin 7. Türkiye Konferansı 9 Mart’ta Kayseri'de yapılacak. Konferansa ülkemizin yanı sıra çok sayıda ülkeden katılımcı iştirak edecek.
Uluslararası Toplu Taşımacılar Birliği (UITP) Türkiye Konferansı, Kayseri Büyükşehir Belediyesi ve Kayseri Ulaşım A.Ş. ev sahipliğinde gerçekleştirilecek. Konferansta sektörün gündemindeki konulardan olan toplu taşımacılıkta reform ve kurumsallaşma ele alınacak.

7. Türkiye Konferansına Türkiye'nin yanı sıra çok sayıda ülkeden toplu taşımacılık işletmecileri, merkezi idareler, yerel yönetimler, endüstri kuruluşları, araştırma merkezleri, akademisyenler ve danışmanlar katılacak. Konferans 9 Mart Perşembe günü saat 09.00’da Kadir Has Kongre ve Spor Merkezi’nde yapılacak.