Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Terminal Köprülü Kavşağı’nda son kat asfaltlama çalışması yapacak. Asfaltlama çalışması nedeniyle köprülü kavşak 3 Ağustos Cumartesi günü 08.00-22.00 saatleri arasında trafiğe kapatılacak.
Büyükşehir Belediyesi, Terminal Katlı Kavşağı’nı kullanacak olan sürücüleri uyardı. Köprülü kavşakta 3 Ağustos Cumartesi günü 08.00-22.00 saatleri arasında son kat asfaltlama çalışması yapılacak. Köprülü kavşak asfaltlama çalışmasının tamamlanmasıyla birlikte trafiğe yeniden açılacak. Çalışmalar süresince araç trafiğinin yan yollardan sağlanacağı ve belirtilen saatler arasında sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine uymaları gerektiği belirtildi.