Başkan Büyükkılıç, ilçe belediye başkanlarıyla birlikte Kayserispor Başkanı Gözbaşı ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti.
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, her zaman vurguladığı Kayseri’nin en önemli markalarından olan Kayserispor’u ilçe belediye başkanları ile birlikte ziyaret etti. Kayserispor’un yeni başkanı Berna Gözbaşı ve yönetimine hayırlı olsun dileklerini ileten Başkan Büyükkılıç, tek yürek halinde Kayserispor’a destek vermeye devam edeceklerini söyledi.
Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç; Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan ve İncesu Belediye Başkanı Mustafa İlmek ile birlikte Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarete Ankara’da bulunan Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın katılamadı. 
“ÜZERİMİZE DÜŞENİ YAPARSAK BAŞARI GELİR”
Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı ve yönetimine hayırlı olsun dileklerini ileten ve Çaykur Rizespor maçındaki galibiyet için tebrik eden Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, “Kayserispor için yüreğini ortaya koyan, Kayseri’mize sevdalı, gerek DEİK bünyesinde ve gerekse iş hayatında başarıdan başarıya koşmuş bir hemşehrimizi Kayserispor Başkanı olarak görmekten memnuniyet duyuyoruz. Berna Hanım ile bir anlamda ilkleri de başarmış oluyoruz. Profesyonel ligde bir kadın kulüp başkanı olarak ilklere imza atıyor. Kendisine ve yönetimine başarılar diliyorum” dedi. Kayseri’de birlik beraberlik olduğu takdirde başarının beraberinde geleceğini ifade eden Başkan Büyükkılıç, “şehrimizle, teknik direktörümüz ve futbolcularımızla, yönetimimizle kenetlenince başarının geldiğini gördük. İnşallah bunun da devamını bekliyoruz. Gaziantep maçında da aynı başarının devam edeceğine inanıyorum. Biz üzerimize düşeni yaparsak başarı da gelecektir. Belediye Başkanları olarak her zaman yanlarında olacağımızı, Kayseri’mizin tek yürek halinde birlikte hareket etmesi için gayret göstereceğimizi belirtmek istiyorum” diye konuştu. Başkan Büyükkılıç, Kayserispor’a destek verenlere de ayrı ayrı teşekkür etti.
Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı da Başkanların değerli katkılarının kendilerini motive ettiğini söyledi. Kayserispor için ellerinden geleni yaptıklarını ve yapmaya devam edeceklerini vurgulayan Gözbaşı, “Yüreğimizi bu işe koyduk. Sonuna kadar bu takımın başarılı olması için mücadele etmeye devam edeceğiz” dedi. Profesyonel liglerde Türkiye’deki ilk kadın başkan olduğunu ve dünyada da kadın başkanın çok az olduğunu ifade eden Berna Gözbaşı, bu nedenle uluslararası basının da Kayserispor’u takip ettiğini belirterek, bu durumun hem şehrimizin hem de ülkemizin tanıtımına katkı sağlayacağını kaydetti.
MARKA ŞEHRİN MARKALARI
Kayseri’nin en önemli markalarından Kayserispor’a yapılan ziyarette Kayseri’nin bir başka markası olan pastırma da gündeme geldi. Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı’nın konuklarına pastırma ikram etmesi üzerine pastırmanın Kayseri’de yeneceğini yineleyen Başkan Memduh Büyükkılıç, “Kayseri pastırma ile pastırma Kayseri ile anılır. İkisi de birbirinden ayrılmaz değer” diyerek gazetecilere pastırma ikram etti. Bu sırada Kayserili sanatçı Muzaffer Elitaş da içinde “Yekte Anam yekte, pastırmalar denkte” dizelerinin geçtiği Yekte türküsünü söyledi.