Büyükşehir Belediyesi Kanun Hükmünde Kararname ile taşerondan Büyükşehir Belediyesi şirketlerine geçiş yapacak olan ve daha önce sınava girmeyen çalışanlar için bir duyuru yayımladı.
Büyükşehir Belediyesi Kanun Hükmünde Kararname ile taşerondan Büyükşehir Belediyesi şirketlerine geçiş yapacak olan ve daha önce sınava girmeyen çalışanlar için bir duyuru yayımladı. Duyuruda şu ifadelere yer verildi:
696 sayılı KHK’nın 127. Maddesi’nin geçici 23 ve 24. Maddeleri gereği taşeron olarak çalışan işçilerin şirketlere alınması için daha önce sınava girmeyen hak sahiplerinin sınav tarihi belirlendi. 31 Mart 2018 tarihli Remi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe giren “Kamu kurum ve kuruluşlarında eski hükümlü veya terörle mücadelede malul sayılmayacak şekilde yaralananların işçi olarak alınmasında uygulanacak usul ve esaslar hakkında yönetmelikte değişiklik yapılmasına dair yönetmelik”e göre 4 Nisan 2018 tarihli İçişleri Bakanlığı Mahalli İdareler Genel Müdürlüğü tarafından yayınlanan yazıya istinaden 11 Nisan Çarşamba günü sınav yapılacak. Kayseri Büyükşehir Belediyesi 2. Kat 223 Nolu Salonda yapılacak sınav saat 10.00’da başlayacak.  

  Sinava Girecek Listesi için tıklayınız