Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nde çalışan taşeron işçilerin kadro değişikliğine ilişkin yapılacak sınava hak kazananlar için sınav takvimi açıklandı. Hak kazananların sınavları 19 Mart’ta başlayacak.
696 Sayılı Kanun Hükmünde Kararname’nin 127’inci Maddesinin geçici 23 ve 24’üncü maddeleri gereği işçi statüsüne geçişle ilgili Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nde çalışan taşeron işçilerden uygulamalı sınava gireceklerin listesi belirlenmişti. Listede yer alan isimlerin gireceği uygulamalı sınavın takvimi de belli oldu.
Sınavlar 19 Mart Pazartesi günü başlayacak ve gruplar halinde hafta boyunca devam edecek. Kadir Has Spor ve Kongre Merkezi Lifos Salon’da yapılacak sınavların günleri ve sınavca girecek birimler şöyle:
19 Mart Pazartesi Saat 09.00
Hanoğlu-Erhan Nakliyat (Park Bahçeler ve Ağaçlandırma Dairesi Başkanlığı)
20 Mart Salı Saat 09.00
Tekten Temizlik A.Ş. (İşletmeler ve İştirakler Dairesi Başkanlığı)
21 Mart Çarşamba saat 09.00
KAYMEK Kayseri Mesleki Eğitim ve Kültür A.Ş.
21 Mart Çarşamba Saat 14.00
Spor Etkinlikleri A.Ş. ve Kayseri Erciyes Turizm A.Ş.
22 Mart Perşembe Saat 09.00
Par Güvenlik A.Ş. ve Atmacalar Güvenlik