Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nde çalışan taşeron işçilerin kadro değişikliğine ilişkin başvurularla ilgili komisyon tarafından yapılan değerlendirme sonuçlandı.
Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nde çalışan taşeron işçilerin kadro değişikliğine ilişkin başvurularla ilgili komisyon tarafından yapılan değerlendirme sonuçlandı. Yapılan değerlendirmeler sonucu liste hazırlandı.
696 Sayılı Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ve kamu kuruluşlarında personel çalıştırılmasına dayalı Hizmet Alım Sözleşmeleri kapsamında çalıştırılmakta olan işçilerin Mahalli İdare Şirketlerine işçi statüsüne geçirilmesine ilişkin 375 sayılı KHK’nın geçici 23 ve 24’üncü maddelerinin uygulanmasına ilişkin usul ve esasları hakkındaki tebliğin 33. maddesi gereğince Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nde başvuru sahiplerinin değerlendirme sonuçları aşağıdadır. İtirazlar 26.02.2018 Pazartesi günü mesai bitimine kadar Valilik'te yer alan İtiraz Komisyonu'na, gerekçesini de belirtmek suretiyle yazılı olarak yapılacaktır. Ayrıca Güvenlik Soruşturmaları devam etmektedir ve sonuçlar geldikten sonra tekrar değerlendirme yapılacaktır.

Listeyi görmek için tıklayınız