Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nde çalışan taşeron işçilerin kadro değişikliğine ilişkin yapılacak sınava hak kazananlar açıklandı. Hak kazananların gireceği uygulamalı sınavın takvimi daha sonra ilan edilecek.
696 Sayılı Kanun Hükmünde Kararname’nin 127’inci Maddesinin geçici 23 ve 24’üncü maddeleri gereği işçi statüsüne geçişle ilgili Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nde çalışan taşeron işçilerden uygulamalı sınava gireceklerin listesi belirlendi. Listede Valiliğe itiraz eden ve itirazı kabul edilenler de yer aldı. Listede yer alan isimlerin gireceği uygulamalı sınavın takvimi daha sonra açıklanacak. Uygulamalı sınava gireceklerin listesine linke tıklayarak ulaşabilirsiniz.