Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin ev sahipliğinde; Star Gazetesi işbirliğiyle düzenlenen "Kayseri Buluşmaları" kapsamında iki günlük program için ilimize gelen Star Gazetesi Yazarları, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik’i ziyaret ederek, karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.
Kayseri Buluşmaları kapsamında şehrimize gelen Star Gazetesi yazarları ilk ziyaretini, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik’e yaptı. Ziyarete, Star Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Nuh Albayrak ve aralarında Aziz Üstel, Sibel Eraslan, Melik Yiğitel gibi yazarların bulunduğu yazar kadrosu katıldı.
Büyükşehir Belediye Başkanı Çelik, Star Gazetesi yazarlarını gönlü zengin insanların şehri Kayseri'de ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, kenti tanıtıcı bilgiler verdi. Başkan Mustafa Çelik, aynı zamanda "Zenginlikler Şehri" olduğunu belirttiği Kayseri’ye yaptıkları yatırımlarla ilgili de açıklamalarda bulundu. Star Gazetesi yazarları da Kayseri gibi önemli bir şehri daha yakından tanıma fırsatı buldukları için mutlu olduklarını dile getirdiler.
Büyükşehir Belediyesi ve Star Gazetesi tarafından düzenlenen Kayseri Buluşmaları iki gün sürecek. Program kapsamında Kayseri'ye gelen Star Gazetesi yazarları kentin tarihi ve doğal güzellikleri ile müzeleri ziyaret edecekler ve Ticaret Odası’nda Star Şehir Buluşmaları programına katılacaklar.