Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş. Spor Kulübü Sporcusu Hayriye Türksoy, Avrupa Şampiyonu oldu. Kayserili milli sporcu Erkilet Havaalanı’nda Spor A.Ş. tarafından karşılandı.
Büyükşehir Belediyesi, Spor A.Ş. Spor Kulüpleri vasıtasıyla şampiyonlar yetiştirmeye devam ediyor. Rusya'nın başkenti Moskova'da yapılan Wushu Avrupa Şampiyonası'na giden Spor A.Ş. Sporcusu Hayriye Türksoy, altın madalya kazandı.
48 kiloda Wushu Avrupa Şampiyonu olan Hayriye Türksoy, Erkilet Havaalanı’nda karşılandı. Çiçeklerle karşılanan Genç Sporcu, böylesi bir karşılama nedeniyle teşekkür etti. Hayriye Türksoy, şampiyon olmasında destekleri olan herkese teşekkür etti.