Kayseri Büyükşehir Belediyesi, 15 Temmuz Sanal Gerçeklik Tırı’nı Kayseri’ye getirdi. Sanal Gerçeklik Tırı, 20 Ekim tarihine kadar ihanet gecesinde yaşananları ve milletimizin göstermiş olduğu kahramanlığı bir kez daha yaşatacak.
Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki KAYMEK ve Tuzla Belediyesi’nin iş birliğiyle 14 Ekim’de Kayseri’ye gelen 15 Temmuz Sanal Gerçeklik Tırı, Genç KAYMEK Ziya Gökalp Tesislerinde halka hizmet vermeye devam etti. Sanal gerçeklik tırına binenler 15 Temmuz’da yaşananları ve kahraman Türk milletinin ihanete karşı direnişini 360 derece sanal gerçeklikle izleme şansına sahip oldu.
15 Temmuz Sanal Gerçeklik Tırı, 18 Ekim Çarşamba günü Genç KAYMEK Yeşilmahalle Tesisi’nde, 19 Ekim Perşembe günü Genç KAYMEK Toki Tesisi’nde, 20 Ekim Cuma günü ise Genç KAYMEK Talas Tesisi’nde Kayserililerle buluşacak.