Şehrimizin gururu okçularımızdan Dünya Şampiyonu Demir Elmaağaçlı’nın nikahı Türkiye Şampiyonası’nın yapıldığı sahada kıyıldı.
Uluslararası müsabakalarda şehrimizi ve ülkemizi başarıyla temsil eden Milli Okçumuz Demir Elmaağaçlı, şampiyona yakışır bir nikah gerçekleştirdi. Demir Elmaağaçlı ve Burcu Buket Şenez’in Türkiye Okçuluk Kupası Finallerinin yapıldığı sahadaki nikahını Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik kıydı.
Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş. sporcusu Milli gururumuz Demir Elmağaçlı, örneği görülmemiş bir nikahla bir kez daha 12’den vurdu. Türkiye Okçuluk Kupası finallerinin yapıldığı Fuar alanında Demir Elmaağaçlı ve Burcu Buket Şenez’in nikahı kıyıldı.
Nikah töreni Türkiye Okçuluk Kupası’nda final atışlarının yapılmasının hemen ardından gerçekleştirildi. Genç çiftin nikahını Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik kıydı. “Demir bizim evladımız. Normalde oğlan eviyim; ama gelin hanım kızımız yalnız kalmasın diye kız evindenim” diyerek nikah merasimine başlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Çelik, genç çifte ve onların şahsında tüm gençlere bazı tavsiyelerde bulundu. Mutluluğun yollarını anlatan Başkan Çelik, “Anne babalarınızın hayır duasını almak için ne kadar gayret ederseniz yarın evlatlarınız da öyle davranacak. Bir anlamda siz kendi hayatınızın senaryosunu yazacaksınız. Anne babalar evlatlarının kötülüğünü istemez. Dualarıyla evlerimizin bereket ve huzur kaynağı. Ayrıca evlilik iki kişilik bir bisiklet yolculuğu gibi. Önünüze çıkan engelleri birlikte aşacaksınız” dedi.
Burcu-Demir çiftinin nikah şahitleri arasında Okçuluk Federasyonu Başkan Yardımcısı Rüstem Varol ile Milli Okçular da vardı. Başkan Mustafa Çelik, şahitlerin de onayı ile nikahı “Rabbim bir yastıkta bahtiyar bir yastıkta ihtiyar eylesin” temennileriyle kıydı.
Milli okçumuz Demir Elmaağaçlı, nikahtan sonra, damat kıyafetiyle nikahın kıyıldığı platformdan hedefe atış yaptı ve hayatının en anlamlı atışını gerçekleştirmiş oldu.