Büyükşehir Belediyesi Ramazan Sokağı iki güzel sesin katılımıyla devam etti. Ramazan Sokağı’na katılan Abdulkadir Şehitoğlu, Kuran-ı Kerim’den ayetler okurken, İbrahim Sadri de şiirler seslendirdi.

Ramazan Sokağı’na renk katan konuklar arasına Abdulkadir Şehitoğlu da katıldı. Şehitoğlu, o güzel yorumuyla Kuran-ı Kerim’den ayetler okudu.

Sahneye Abdulkadir Şehitoğlu’nun ardından İbrahim Sadri çıktı. Müzik eşliğinde şiirler seslendiren İbrahim Sadri, programına “Merhaba” adlı şiir ile başladı. İbrahim Sadri'nin şiir dinletisine Ramazan Sokağı’na gelen vatandaşların ilgisi büyüktü. Gecenin sonunda Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Hüseyin Beyhan, İbrahim Sadri’ye şiirleri için teşekkür ederek çiçek verdi.