Büyükşehir Belediyesi tarafından kurulan Ramazan Sokağı’nda Kadir Gecesi, Kuran-ı Kerim okunarak idrak edildi. Programa Mehmet Bilir ve İshak Danış katıldı.
Büyükşehir Belediyesi Ramazan Sokağı her gün farklı etkinliklerle devam ediyor. Ramazan Sokağı’nda teravih namazı öncesi çocuklara yönelik programlar gerçekleştiriliyor ve çeşitli oyunlar oynanıyor. Teravih namazı sonrası ise büyüklere yönelik programlar başlıyor.
Ramazan Sokağı’nın27’inci gününe gelen Kadir Gecesi’nde Kuran-ı Kerim okundu. Programa ülkemizin tanınmış hafızlarından Mehmet Bilir ve İshak Danış katıldı.
Program sonrası Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Daire Başkanı Duran Safrantı, hafızlarımıza teşekkür ederek çiçek verdi.