Ramazan ayını tüm güzellikleriyle yaşamak isteyenlerin uğrak mekanı olan Büyükşehir Belediyesi Ramazan Sokağı sona erdi.
Ramazan ayını tüm güzellikleriyle yaşamak isteyenlerin uğrak mekanı olan Büyükşehir Belediyesi Ramazan Sokağı sona erdi. Ramazan Sokağı'nın son gününe Abdullah Beyhan ve Seyfullah Çakmak katılarak birbirinden güzel ilahiler seslendirdi.
Büyükşehir Belediyesi'nin Mimarsinan Parkı'nda oluşturduğu Ramazan Sokağı halkın büyük ilgisiyle Kayseri'nin huzuruna katkı verdi. Her gün iftardan önce hizmet vermeye başlayan Büyükşehir Belediyesi Ramazan Sokağı, iftar sonrası Kayseri'nin dört bir köşesinden ziyaretçi akınına uğradı.  Ramazan Sokağı'nda, bu mübarek ayı doyasıya yaşamak isteyenler son gün programında Seyfullah Çakmak ve Abdullah Beyhan’ı izlediler. Büyük ilginin olduğu son gün programında ilk olarak Seyfullah Çakmak sahne aldı ve birbirinden güzel ilahiler seslendirdi.
Programda daha sonra Abdullah Beyhan sahneye çıktı. Beyhan, bir ilahisi sırasında gösteri alanındaki tüm çocukları sahneye davet etti ve ilahiyi çocuklarla birlikte söyledi.
Ramazan Sokağı’nın son programı her iki sanatçının birlikte okuduğu Türkiye’m Canım Benim adlı şarkıyla sona erdi.