Büyükşehir Belediyesi birbirinden güzel kültür sanat etkinliklerini Kayserililerle buluşturmaya devam ediyor. 29 Ekim Pazar günü kültür sanat etkinlikleri kapsamında Şehir Tiyatrosu’nda çocuklar için “Pamuk Prenses ve Yedi Cüceler” adlı oyun sahnelendi.
Büyükşehir Belediyesi ekim ayı kültür sanat etkinlikleri Oktay Şenol’un uyarladığı ve yönetmenliğini yaptığı “Pamuk Prenses ve Yedi Cüceler”  adlı oyunla devam etti. Tiyatro Alkış oyuncuları tarafından Şehir Tiyatrosu’nda iki ayrı seans halinde sahnelenen oyun ilgiyle izlendi.
Salonu tamamen dolduran çocuklar ve aileleri “Pamuk Prenses ve Yedi Cüceler” adlı oyunda keyifli dakikalar geçirdi.