Başkan Mustafa Çelik, Kayserispor’u layık olduğu yere getirmek için el birliği ile çalışacaklarını söyledi.
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Önceki Dönem Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki ile birlikte Kayserispor’u ziyaret etti. Özhaseki ve Çelik, Kayserispor için destek çağrısında bulundu.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki ve Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kayserispor Başkanı Erol Bedir, yöneticiler ve Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam tarafından karşılandı. 
Burada yaptığı açıklamada Kayserispor’un yükünün sadece Büyükşehir Belediyesi ve diğer belediyelere bırakılmaması gerektiğini vurgulayan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki, “Kongre sonrası yönetimi tebrik etmek ve yıllarca beraber çalıştığımız Ertuğrul Hocamıza başarı dilemek için geldik. Önümüzdeki günlerde Büyükşehir Belediye Başkanımızın destekleri, Başkanımızın gayreti ile bu takım çok yukarılara taşınacaktır. Orta Anadolu’nun ortasında, pek fazla avantajları olmamasına rağmen kendi dinamiklerini harekete geçirip ayakları üzerinde duran ve Anadolu’daki şehirlere örnek gösterilen Kayseri’nin sporda da mutlaka ilerde olması gerekir. Bunun için de gerekli olan birlik beraberlik ve şehrimizin takımına sahip çıkması. Başta Büyükşehir Belediye Başkanımız ve Başkanlarımız Kayserispor’a sahip çıkıyorlar. İyi bir kadro ve tecrübeli bir teknik direktörümüz var. Burada eksik olan biraz şehrin desteği. Bu olmadığı zaman işler yürümüyor. İnşallah destekler sadece Büyükşehir ve ilçe belediyelerinin üzerinde kalmaz ve tüm şehre yayılır” dedi.
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik de Kayserispor için yaptıkları toplantıyı hatırlatarak, “Toplantıda kısa, orta uzun vadede neler yapabilirizin fikir teatisinde bulunduk. Acil olan desteği nasıl tedarik edebiliriz konusunda teklifler oldu. Bu teklifler doğrultusunda yapacağımız çalışmalardan önümüzdeki günlerde netice almayı umut ediyoruz. Kayserispor şehrin takımı. Hepimiz elbirliği ile takımızı layık olduğu yere getirirsek şehrin marka değeri yükselir” diye konuştu.
Özhaseki ve Çelik, daha sonra bir süre takımın antrenmanını izledi.