Farklı branşlarda şampiyonluklar elde eden özel çocuklar Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret etti
Kayseri Özel Çocukları Topluma Kazandırma Derneği Başkanı Mahmut Özdemir, sporcu özel çocuklarla birlikte Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret etti. Özel çocuklarla görüşen Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Hüseyin Beyhan, çocukların elde ettikleri başarıların ilimiz için gurur kaynağı olduğunu söyledi.
Kayseri Özel Çocukları Topluma Kazandırma Derneği Başkanı Mahmut Özdemir, ziyaretlerinde derneklerinin çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi. Dernekleri bünyesinde özel çocuklar için kurulmuş üç spor kulübü olduğunu ifade eden Özdemir, farklı branşlarda Türkiye şampiyonlukları kazandıklarını ve milli takımlara sporcu verdiklerini söyledi.
Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Hüseyin Beyhan da özel çocuklara Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman destek verdiklerini dile getirerek, “Hayırlı işler yapıyorsunuz. Gençlerimizin başarılarından dolayı gurur duyuyoruz. Bu faaliyetleri yapmasanız bu yetenekler ortaya çıkmaz. Biz de imkanlarımız doğrultusunda özel çocuklarımıza destek veriyoruz ve bundan sonra da destek vermeye devam edeceğiz” dedi. Hüseyin Beyhan, sporcu gençlere başarılar diledi.