On binlerce kitapsever, birbirinden ünlü yazarları görmek ve tanışmak için fuara akın etti.
Büyükşehir Belediyesi’nin “Okuyan ve Okutan Şehir” sloganı ile düzenlediği Kitap Fuarı büyük bir ilgiyle devam ediyor. Kayseri Dünya Ticaret Merkezi yine olağanüstü yoğun günlerinden birisini yaşadı. On binlerce kitapsever, birbirinden ünlü yazarları görmek ve tanışmak için fuara akın etti.
Büyükşehir Belediyesi’nin bu yıl ilkini düzenlediği Kayseri Dünya Ticaret Merkezi’ndeki Kitap Fuarı açıldığı ilk günden bu yana Kayseri’nin uğrak mekanı oldu. Kayseri’ye büyük bir canlılık katan Kitap Fuarı, ilçelerden ve çevre illerden de çok sayıda ziyaretçiyi ağırladı.
Kitap Fuarı’nın sekizinci gününe Canan Karatay, Hikmet Anıl Öztekin, Cansu Canan Özgen, Kahraman Tazeoğlu, Sevda Türküsev, Balçiçek İlter, Sibel Eraslan, Bahadır Yenişehirlioğlu, Kemal Sayar, Canan Tan gibi ülkemizin önemli yazarları da katıldı. Yazarlar sadece kitaplarını imzalamakla kalmadı, okuyucularıyla farklı konulardaki söyleşilerde de bir araya geldi. Yazarların söyleşilerine okuyucular büyük ilgi gösterdi.
Sabah 10.00’dan akşam 21.00’e kadar büyük bir yoğunluğun yaşandığı Kitap Fuarı, Kayseri’nin ve Türkiye’nin en önemli kültür mekanı haline geldi.