Başkan Çelik, Kızılay Kayseri Şubesi’nin Genel Kurulu’nda Kayseri’nin yardımseverliğine vurgu yaptı.
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kayseri’nin en önemli özelliklerinden birisinin de gönlü zengin insanları olduğunu söyledi. Başkan Çelik, Kayseri insanının yardıma ihtiyaç duyan herkesin yanında olduğunu kaydetti.
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kızılay Kayseri Şubesi’nin genel kuruluna katıldı. Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu’nda yapılan genel kurulda Kayseri’deki sivil toplum örgütleriyle her zaman birlikte olduklarını ifade eden Başkan Çelik, bu anlamda Kızılay ile de çalışmalar yaptıklarını belirtti.
Kızılay Genel Başkanı Kerem Kınık'ın da katıldığı genel kuruldaki konuşmasında Kayseri’den ve Kayseri insanından bahseden Başkan Mustafa Çelik, “Kayseri’nin en önemli özelliği gönlü zengin insanların yaşadığı bir şehir olmasıdır. Nerede bir sıkıntı, nerede yardıma ihtiyaç duyan varsa Kayseri orada olmuştur” dedi.
“MEYDANDAKİ OK BURCU’NU KIZILAY’A VERDİK”
Kızılay Kayseri Şubesi’nin de Türkiye’ye örnek çalışmalar yaptığını vurgulayan Büyükşehir Belediye Başkanı Çelik, bu çalışmalara destek verdiklerini, düzenledikleri bisiklet ve yürüyüş gibi kitle sporları sonrası Kızılay’a kan bağışı organizasyonu gerçekleştirdiklerini hatırlattı. Cumhuriyet Meydanı’ndaki Ok Burcu’nu Kızılay’a tahsis ettiklerini da ifade eden Başkan Çelik, “Ok Burcu Kızılay Kayseri Şubesi için hem irtibat noktası hem de kan toplama merkezi olacak. Böylesine bir katkıda bulunmaktan mutluluk duyuyoruz” dedi.