?Ramazan Sokağı’ndaki konseri Başkan Çelik de izledi.
Ramazan ayını tüm güzellikleriyle yaşamak isteyenlerin uğrak mekanı olan Büyükşehir Belediyesi Ramazan Sokağı önemli bir sanatçıyı daha ağırladı. Tasavvuf Musikisinin en önemli isimlerinden olan Halil Necipoğlu, Ramazan Sokağı’nın konukları arasına katıldı. Konseri, Büyükşehir Belediye başkanı Mustafa Çelik de izledi. 
Büyükşehir Belediyesi'nin Mimarsinan Parkı'nda oluşturduğu Ramazan Sokağı’na yağışlı havaya rağmen yine büyük ilgi gösterildi. Ramazan Sokağı'nda bu mübarek ayı doyasıya yaşamak isteyenler için Ünlü Sanatçı Halil Necipoğlu muhteşem bir konser verdi.

Konserde Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik ile Ünlü Sanatçı Halil Necipoğlu arasında neşeli diyaloglar yaşandı. “Dostum” diye hitap ettiği Halil Necipoğlu’nun TRT’de yayınlanan Kuran-ı Kerim okuma yarışmasında jüri üyeliği yaptığını hatırlatan Başkan Çelik, Halil Necipoğlu’nun notunun kıt olduğunu belirtti. İzleyicilerden de Necipoğlu’na alkışlarla not vermesini isteyen Başkan Mustafa Çelik, alkışları değerlendirdi ve tam not verildiğini kaydetti.
Samimi ve neşeli diyalogun ardından Kayseri’de bulunmaktan duyduğu mutluluğu dile getiren Halil Necipoğlu, köken olarak Kayserili olduklarını belirtti. Halil Necipoğlu, konseri sırasında bir ara ceketinin mendil cebine koyduğu çiçeği Başkan Çelik’e hediye etti. Ünlü Sanatçı, yağışlı havaya rağmen büyük ilgi gördüğü gecede birbirinden güzel ilahiler seslendirdi. İlahilere başta Başkan Çelik olmak üzere izleyiciler de eşlik etti.
Büyükşehir Belediye Başkanı Çelik, konser sonrası Halil Necipoğlu’na çiçek verdi ve seslendirdiği birbirinden güzel ilahiler için teşekkür etti.