Büyükşehir Belediyesi Müzeler Haftası nedeniyle 18-24 Mayıs tarihleri arasında müzeleri ücretsiz hale getirdi. Vatandaşlar Selçuklu Uygarlığı Müzesi ile Kayseri Lisesi Milli Mücadele Müzesi’ni 24 Mayıs’a kadar ücretsiz gezebilecek.
23 Nisan haftasında çocuklar için ücretsiz yapılan Selçuklu Uygarlığı Müzesi ve Kayseri Lisesi Milli Mücadele Müzesi, Müzeler Haftası nedeniyle çocukların yanı sıra yetişkinlere de ücretsiz olacak. Kayserililer 18-24 Mayıs tarihleri arasında Büyükşehir Belediyesi’ne ait iki müzeyi ücretsiz olarak gezebilecekler.
Kayseri Lisesi Milli Mücadele Müzesi ve Selçuklu Uygarlığı Müzesi pazartesi günleri hariç her gün 09:00-17:00 saatleri arasında ziyaretçi kabul ediyor.