Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, bir taraftan veda ziyaretlerinde bulunuyor bir taraftan da Büyükşehir Belediyesi’ne gelen heyetlerle görüşüyor.
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, bir taraftan veda ziyaretlerinde bulunuyor bir taraftan da Büyükşehir Belediyesi’ne gelen heyetlerle görüşüyor. MÜSİAD İstişare Heyeti de Başkan Mustafa Çelik’i ziyaret ederek yapmış olduğu hizmetler nedeniyle teşekkür etti.
Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) İstişare Heyeti Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik ile bir süre görüştü. MÜSİAD’ın Şube Başkanlığını yapan istişare heyeti üyelerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Çelik, “Dostlarla bir arada olmaktan mutluluk duyuyorum” diye konuştu.
MÜSİAD İstişare Heyeti adına konuşan Mustafa Tekeli de Başkan Çelik’in özel sektörün dinamizmini ve devletin kural kaidelerini iyi bilen birisi olarak başarılı hizmetlere imza attığını söyledi. Bu şehrin birçok noktasında Başkan Çelik’in başarılı çalışmalarının olduğunu vurgulayan Tekeli, “Özellikle ulaşımda çok önemli projeleri kısa sürede tamamladınız. Öncelikleri belirlemesini bilen bir Başkan olarak bu şehre hizmet ettiniz. Bundan sonraki hayatınızda da başarı ve huzur diliyorum” dedi.