Başkan Çelik 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı.
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü mesajında basının milletlerin ve devletlerin olmazsa olmazı olduğunu söyledi. Başkan Çelik, milletin sesi ve demokrasinin ifadesi görevini en iyi şekilde yapan Kayseri basınının Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı.
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, demokrasinin olmazsa olmazlarından olan basının toplumun bilgi edinme hakkını yerine getiren en önemli unsur olduğunu belirtti. Bu anlamda Kayseri basınının çok önemli görevler üstlendiğini dile getiren Başkan Çelik, gazetecilerin üstlendikleri görevle toplumla yöneticiler arasında köprü vazifesi gördüklerini söyledi.
Kayseri’nin gelişmesi ve daha konforlu bir kent hayatı için gece gündüz çalışırken Kayseri basınını her zaman yanlarında gördüklerini, yapılan hizmet ve yatırımların en iyi şekilde topluma ulaştırıldığını vurgulayan Başkan Çelik, “Kayseri’nin gelişmesinin en önemli unsurlarından biri olduğunu her fırsatta dile getirdiğim uyum kültürüne Kayseri basınının katkısı yadsınamaz. Belediyeler, bürokrasi, sivil toplum, akademik çevre ve yerel basın gibi şehrin dinamikleri arasında var olan uyum kültürü sadece bu şehrin gelişmesine değil huzurlu bir şekilde yaşamamıza da katkı sunmaktadır. Görüş farklılıkları olsa da her zaman vatanı ve milletinden yana taraf olan Kayseri basınının bu anlayışından taviz vermeden görevini sürdüreceğinden kuşku duymuyorum. Bu duygu ve düşüncelerle yazılı, görsel, işitsel ve sosyal medya organlarında görev yapan tüm gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü tebrik ediyor, aileleriyle birlikte huzurlu ve mutlu bir hayat diliyorum” diye konuştu.